Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Serbijos rinktinė išgirdo blogiausias naujienas dėl Nemanja Nedovičiaus – paskelbta, kad gynėjas dėl traumos praleis Europos čempionatą.

Nemanja Nedovic

Nemanja  Nedovic
Komanda: Malagos Unicaja
Pozicija: PG, SG
Amžius: 26
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Serbija

Nedovičius pasirengimo Europos čempionatui etape patyrė peties traumą, kuri jam ir užkirto kelią į Senojo žemyno pirmenybes.

Krepšininkui gali būti atlikta operacija, kurios metu atskilęs kaulas būtų atstatytas į savo vietą. Serbas ketina ir toliau būti kartu su komanda bent iki tol, kol gaus naujus testų rezultatus.

Kiek anksčiau iš rinktinės dėl traumos jau iškrito Marko Simonovičius.

Šiais metais Serbijos vyrų rinktinėje taip pat nepamatysime tokių krepšininkų kaip Nikola JokičiausNemanja BjelicosNikola Milutinovo ir Nemanja Dangubičiaus.

Praėjusį sezoną gynėjas žaidė Malagos „Unicaja“ klube ir Europos taurėje vidutiniškai rinko po 9,3 taško, atkovojo po 1,9 kamuolio bei atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Nepasisekė serbams.Be jo dar ir Markovičiaus nebus,tai PG grandis susilpnėja.Nu proga Micičiui.Juo labiau,kad jau vienais metais žaidė už rinktinę.Gal dar Jaramazas gaus šansą.Talento kaip visada daug pas juos,tik tiek,kad ne visi talentingi ir geriausi gali visada atvykti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-14
-5
Atsakyti
&
eurocupe 47 proc dvitaskiai,24 proc tritaskiai,2,5 klaidos. impulsyvus,klisas. greiti,atletiskuma turi,bet daugiau nelabai
2017-08-13
-4
Atsakyti
f
micic dabar garantuotai vieta tures
2017-08-13
+2
Atsakyti
x
toks vaizdas kad visus kažkas šienauja nei vienos ringtinės sveikos
2017-08-13
-3
Atsakyti
neptunas
serbai turi geriausia pasaulyje krepsinio mokykla todel ras tikrai kuom jy pakeisti
2017-08-13
+6
Atsakyti
Serbai amžinai nesurenka stipriausios sudėties traumos arba kitos priežastys. Serbija labai talentinga komandą ir manau atras ką pastatyti vietoj nedovic žinoma pakeisti jo veržimąsi ir greitumą neįmanoma . Nuostabus žaidėjas iki šiol atsimenu kuomet ryte žaidė visada tik gerų žodžių

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-13
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.