Nuotr.: Instagram
Nuotr. Instagram

Ketvirtadienio vakarą Barselonoje buvo įvykdytas teroristinis išpuolis, kurio metu 13 žmonių žuvo, o dar bent 100 buvo sužeisti. Negana to, penktadienio rytą kitame Ispanijos mieste Kambrilyje buvo atliktas dar vienas išpuolis, kurio metu buvo sužeisti dar bent 6 žmonės.

Terorizmo krečiamai Ispanijai neliko abejingas ir krepšinio pasaulis. Būrys garsių krepšininkų socialiniuose tinkluose dalinosi užuojautos žinutėmis, o Barselonai stiprybės palinkėjo ir šį miestą savo antraisiais namais laikantis Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Lik stipri, Barselona!” – rašė Jasikevičius.

„Eurolyga reiškia gilią užuojautą ir paramą Barselonos tragedijos aukoms ir jų šemoms“, – rašė oficiali Eurolygos „Twitter“ paskyra.

„Esu sukrėstas ir nusiminęs dėl tragiškų įvykių „Las Ramblas“ gatvėje Barselonoje“, – rašė garsiausias Ispanijos krepšininkas Pau Gasolis.

„Labai liūdna diena. Laikas susivienyti ir pareikalauti taikos“, – rašė Serge‘as Ibaka.

„Linkiu stiprybės aukoms ir jų artimiesiems. Užpuolikai sulauks atpildo. Kartu mes atsitiesime ir būsime stipresni, Barselonoje ar bet kur kitur“, – rašė Pau Ribas.

„Mano mintys ir maldos yra su aukomis, nukentėjusiomis dėl šio beprasmio žiaurumo“, – rašė Thomasas Heurtelis.

„Gana! Labai liūdna dėl to, kas įvyko Barselonoje. Likite stiprūs!” – rašė Alexas Mumbru.

„Meldžiuosi už Barseloną ir visus savo draugus Katalonijoje. Tai yra bejausmis pykčio aktas. Barselonos miestas man reiškia labai daug, būkite drąsūs“, – rašė Kyle‘as Kuricas.

Jautriomis žinutėmis socialiniuose tinkluose pasidalino ir įvarių krepšinio klubų paskyros, Ispanijos krepšinio federacija, Sergio Llullas, Sergio Rodriguezas, Rudy Fernandezas, Luka Dončičius, Bojanas Dubljevičius, Victoras Claveras, Willy Hernangomezas, Alexas Abrinesas, Felipe Reyesas, Rade Žagoracas, Austinas Daye, Florentas Pietrusas ir Achille Polonara.

Komentarai:
Prie ko čia Merkel? Taip Merkel pasikvietė 1MILIJONA pabėgėlių . Bet esminė problema Prancūzijoje ,Anglijoje kurios nesugebėjo o galbūt nenorėjo integruoti musulmonų į visuomenę dabar deja tenka raškyti skaudžius vaisiaus.Beje svarbus pastebėjimas ne visi musulmonai yra radikalus teroristai !!! Tokiais juodais darbeliais išimtinai užsiima salafitų ir vahabitų sektos!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-18
-8
Atsakyti
buu
Na nieko nuostabaus,Merkel zinojo kad daug mirs zmoniu del jos nesamoniu
2017-08-18
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.