Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Prieš metus Oklahomos „Thunder“ palikęs ir į „Golden State Warriors“ persikėlęs Kevinas Durantas už šį savo žingsnį vis dar sulaukia daug NBA fanų pykčio, o ypač puolėjas yra nemėgstamas Oklahomoje.

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
30,9
Pataiko: 30,9
Taiklumas: 55,7%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 40
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Kevin Durant

Vienoje Oklahomos mokykloje dirbantis mokytojas savo mokiniams išdalino lankstinukus, kuriuose paragino jaunuolius nebūti tokiais, koks yra Kevinas Durantas.

Mokytojas palinkėjo moksleiviams tapti tokiais, kaip Michaelas Jordanas.

„Nebūkite tokie, kaip Durantas. Nepasirinkite lengviausio kelio. Galbūt dabar sukčiavimas, plagijavimas ir nusirašinėjimas nuo draugų jums neatrodo kaip svarbus dalykas, tačiau šie įpročiai gali turėti įtakos jūsų tolimesniam gyvenimui.

Visada baikite tai, ką pradedate. Atsiminkite, kad pusiau atlikti namų darbai yra neatlikti namų darbai.

Būkite tokie, kaip Jordanas. Ar MJ kada nors pasirinko lengviausią kelią? Ar jis kada nors atsisakė iššūkių? Ne. Todėl jis yra visų laikų geriausias žaidėjas“, – rašė mokytojas, pabrėžęs, jog filme „Kosminis krepšinis“ Jordanas išgelbėjo herojus nuo ateivių komandos.

Lankstinukus gavę moksleiviai jų turiniu pasidalino socialiniuose tinkluose, o į tai spėjo sureaguoti ir pats Durantas, palinkėjęs mokytojui netekti darbo.

„Tai padaręs žmogus turėtų būti atleistas bei pasodintas į kalėjimą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Durantas.

„Golden State Warriors“ gretose Durantas jau per pirmąjį sezoną tapo NBA čempionu bei finalo serijos naudingiausiu žaidėju.  Šią vasarą atletas susimažino atlyginimą ir pratęsė sutartį su Oklando klubu dar dvejiems metams.

Komentarai:
LEAD
HMMM.... KA GERBIU LABIAU???:

1 BORNIU AR MALONA??? AISKU MALONA, NORS IR PASKUTINI SEZONA SUZAIDE NE UZ JUTA O UZ LAKERS, BET ATZAIDE GARBINGAI.... IR TIKRAI VISKA ATIDAVO SAVO KLUBUI

2. BRONIU AR MJ??? AISKU MJ... JIS KARALIUS... O BRONIUS TIK VERKIANTI PRINCESE

3. DURATA AR VISUS KITUS ZAIDEJUS, KURIE ZIADZIA UZ SAVO KLUBA, O NESIVAIKO MILIJONU UZ REKLAMAS... AISKU, KAD VISUS KITUS ZAIDEJUS....

O DURATO KOMENTARAS MOKYTOJO ATZVILGIU TIK TAI PATVIRTINA....
2017-08-21
-7
Atsakyti
Svirplys
o kaip finala galima pralaimeti 3-1? ble tu daunas :D to zz....
2017-08-21
-13
Atsakyti
MIRKA3
Mokytojas kaip tik turėtų mokyt būt kaip Lebronas, nes kitu atveju gali likt istorijoj kaip Malone su Stokton.
2017-08-20
+4
Atsakyti
MudakasSnargliai ismano apie Durantus.. Jis multimilijonierius, ji dievina milijonai zmoniu, jis gyvena svajoniu gyvenima. O ka jus?


kiek plakatu prie sienu tavo namuose kaba lebronas?
2017-08-19
-1
Atsakyti
to Zz
tau klausimas kaip galima pusfinali pralaimeti pirmaujant 3:1, akivaizdziai sutartos varzybos (GSW - Thunder 2016)
2017-08-19
-1
Atsakyti
Zzz
kvailas pavyzdys, lengviausias kelias butu nueiti i maitinimo istaiga ten maistas gatavas o ne prduotuveje
2017-08-19
+6
Atsakyti
kkkd
jus visi pasirenkat lengviausia buda gaut ko norit. einat i parduotuve ir perkat maista o nelekiat i miska medziot ar prie upes zvejot. siltnamiose pomidorus auginat? apsimyze visi... iskart gatava maista norit... :D:D:D
2017-08-19
-4
Atsakyti
Zzz
taip butu laimeje, todel kad NBA jau senai eina WWE keliu ir kuria show, kaip galima pralaimeti finala pirmaujant 3-1 , be isanksto sutarto scenarijaus ?
2017-08-19
-1
Atsakyti
dc
na nesu as duranto fanas,bet jus tikrai manot kad be jo wariors butu paeme ziedus ? :D tai ko pernai nepaeme ? ,o juk siemet cavs buvo stipresni nei pernai
2017-08-19
Atsakyti
Zzz
Allen Iverson neturi ziedo, ne Finals MVP ir daugiau ar maziau bankrotas, bet jis turi zmoniu pagarba, susizavejima uz savo ikvepiancia meile zaidimui uz savo nora zaisti ir kovoti. Durantas aisku super atletas turintis super duomenys, metima, plastiskuma ir .t.t. Kelis sezonus pasivanaudziavo Oklahomoje, pamate, kad nieko nebus t.y. zieda jam neiskovoti, isejo i jau suformuota cempionu komanda, atzaide, pasidraske finale, gavo savo MVP ir dabar nori, kad ji gerbtu. Ne taip jau nebus.
2017-08-19
-1
Atsakyti
Drapokas
Pamoka greičiau tokia: Vaikai, nebūkit kaip tas mokytojas iš Oklahomos – SALTY AF. Rašinėt tokių šūdus juokinga.
2017-08-19
+1
Atsakyti
Spectre
O nebegt i komanda su 73win ir kurie tave nugalejo WCF. Durantas taip aukstai iskele kartele keksiu lygyje, kad turbut taip ir liks Didziausia Kekšė NBA istorijoj.
2017-08-19
-4
Atsakyti
Spectre
Duncano cia neminek asileli. MJ pavizdys yra duotas. Lauke lauke kol sulauke savo sanso (pipeno)
2017-08-19
-2
Atsakyti
Drapokas
Durantas prasuko tą pačią sistemą kaip ir Duncanas kadais. Susimažino algą ir pasigerino komandą dėl smagumo ir rezultato. TIk vienas skirtumas, kad Duncanas legendiniame klube žaidė su legendiniu treneriu, o Durantas sėdėjo šūdo krūvoj, kuri niekada nebuvo ir netaps čempione per artimiausius numatomus laikus, kad ir kas ten bežaistų. Jei komanda neateina pas tave, tu nueini pas komandą.
2017-08-19
-5
Atsakyti
Drapokas
Nenusišnekėkit, ponai herojai. Durantas savo kasdieniu prakaitu uždirbęs ir sau, ir savo anūkams milijonus, turi žiedą, MVP, Finals MVP, Rookie of the Year ir t.t. Milijonai žmonių norėtų būti Duranto vietoje. Tad juokinga, kai tokie patys aiškina, kad nereikėtų būti kaip Durantas. Nusipjaut tam Durantui ant varguolių. Jis jau priėmė gyvenime daugiau sau ir savo šeimai gerų sprendimų nei didžioji dauguma priims per visą gyvenimą.

Iš kur pas žmonės, varguolius ir mokytojūkščius, kurių visa giminė per gyvenimą tiek neuždirba kiek Durantas per sezoną, yra tiek tuščios arogancijos, kad aiškintų jam, kaip jis turi gyvent ir kokiose komandose žaisti? :D
2017-08-19
+5
Atsakyti
Nejuokinkit su tais milijonais. Uzdirba, nu ir kas? Man kaip krepsinio fanui jis visada bus kekse nors ir tures milijardus.
2017-08-19
-3
Atsakyti
djgaffer
Daug pasiekęs žaidėjas,bet siūlyt kalėjimus neturėtų.Juk visišką tiesą tas mokytojas pasakė.MJ savo prakaitu viską pasiekė,o KD lengviausią kelią pasirinko.Gryna tiesa.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-19
Atsakyti
Mudakas
Snargliai ismano apie Durantus.. Jis multimilijonierius, ji dievina milijonai zmoniu, jis gyvena svajoniu gyvenima. O ka jus?
2017-08-19
+4
Atsakyti
Anonimas
Ir teisingai pasake, Durantas pavyzdis vaikams kokiu nereikia buti. Gali kad ir 5 ziedus laimet GSW jis, bet niekad nebus vertas pagarbos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-19
+3
Atsakyti
asas
Po tokiu pasireiskimu apie savo salies prezidenta tikrai pasiteisins ta antraste dont be a f. durant
2017-08-19
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 211 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV