Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Praėję dveji metai „Golden State Warriors“ komandos vairininkui Stevui Kerrui buvo sunkūs. Tiek vienais, tiek kitais metais dėl sveikatos problemų jis buvo priverstas daryti pertraukas nuo krepšinio, tačiau tikisi, kad kiti metai pagaliau bus kitoke.

Specialistas išreiškė viltį, kad 2017-2018 metų sezonas pagaliau bus toks, kuriame jis su komanda išbus nuo pat pradžios iki sezono pabaigos.

„Kitą sezoną tikiuosi dirbti nuo sezono pradžios. Viliuosi, kad taip ir bus. Ir taip dar daugelį metų“, – lakoniškai sakė Kerras.

Rimtų nugaros problemų turėjęs Kerras nuo „Warriors“ komandos reikalų atsitraukė dar 2015-2016 metų sezone, kai ekipos žaidimą patikėjo asistentui Luke'ui Waltonui. Pastarasis „Warriors“ dirigavo 43-ejose reguliariojo sezono rungtynėse. Problemų Kerras neišvengė ir šįmet, kuomet komandą atkrintamosiose treniravo Mike'as Brownas. „Warriors“ be Kerro tada iškovojo 11 pergalių paeiliui.

„Warriors“ komandos iš ritmo trenerių štabo pokyčiai neišmušė ir klubas sezoną vainikavo iškovotu NBA trofėjumi.

Komentarai:
Ltu
https://youtu.be/sc9ySHyKeLM

Waiting for eurobasket2017!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-22
-4
Atsakyti
bled apie OJ mayo norejau parasyt, o topic apie Kerr
2017-08-22
-2
Atsakyti
galetu situo zalgiris pasidomet, niekur nezaidzia jis, o eurolygoj dar niekada nera isbandes jegu
2017-08-22
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.