Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Buvusio Milvokio „Bucks“ krepšininko O.J. Mayo bausmė dvejus metus praleisti be krepšinio jau įpusėjo, o krepšininkas aktyviai mąsto apie grįžimą ant NBA parketo.

Praėjusiais metais dėl narkotikų vartojimo pričiuptas trisdešimtmetis buvo nubaustas diskvalifikacija, o malonės prašyti jis galės kitą vasarą. Vis tik Mayo komandos keisti nenori – gynėjas tikisi, kad Milvokio klubas priims jį atgal.

„Noriu sugrįžti į Milvokį. Ten puikiai sutariau su treneriu Jasonu Kiddu, tai buvo vieni geriausių mano asmeninių santykių su treneriu. Taip pat puikiai sutariau su Khrisu Middletonu ir Gianniu Antetokounmpo. Milvokyje jaučiausi labai gerai.

Jaučiau, kad juos nuvyliau. Jie investavo į mane milijonus dolerių, o aš nepateisinau vilčių. Kitą vasarą man bus 30 metų. Jei sulaukčiau šanso grįžti, daryčiau viską, kad tik pateisinčiau viltis. Esu jiems skolingas.

Sezonas, kuomet jis buvo diskvalifikuotas, amerikiečiui buvo prasčiausias karjeroje. Per rungtynes jis vidutiniškai įmesdavo po 7,8 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio bei atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

2008 metais karjerą pradėjęs Mayo praeityje yra atstovavęs Memfio „Grizzlies“ bei Dalaso „Mavericks“ ekipoms.

Komentarai:
Ltu
https://youtu.be/sc9ySHyKeLM

Waiting for eurobasket2017!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.