Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Artėjantį sezoną NBA pirmenybėse debiutuosiantys krepšininkai mano, kad NBA metų naujokų taps Dalaso „Mavericks“ papildęs Dennisas Smithas, kuris naujokų biržoje buvo pasirinktas devintuoju šaukimu.

19-os metų 191 cm ūgio įžaidėjui Smithui buvo skirta 25,7 proc. balsų. Antrasis balsavime su 20 proc. balsų liko antruoju šaukimu naujokų biržoje pakviestas Lonzo Ballas, o pirmuoju pašauktas Markelle’as Fultzas su 17,1 proc. atsidūrė trečioje pozicijoje.

Smithas galingai žaidė NBA Vasaros lygoje, kurioje vidutiniškai rinko po 17,8 taško. Visgi tokie spėjimai gynėjui sėkmės negarantuoja – NBA debiutantai teisingai NBA naujoką atspėjo tik 2007 metais, kuomet juo tapo Kevinas Durantas.

Praėjusiais metais buvo spėjama, kad metų naujokų taps Krisas Dunnas, tačiau šį prizą gavo Malcolmas Brogdonas iš Milvokio „Bucks“.

Būsimieji NBA krepšininkai balsavimu nusprendė, kad iš šių metų naujokų biržos krepšininkų geriausiai gynyboje dirba Fynikso „Suns“ narys Joshas Jacksonas, kuris surinko 26,3 proc.

Naujokai mano, kad geriausias karjeras NBA pirmenybėse turės Los Andželo „Lakers“ įžaidėjas Ballas ir Bostono „Celtics“ puolėjas Jaysonas Tatumas.

Denniso Smitho žaidimo epizodai:

Komentarai:
povilas
manau, laimės Ben Simmons. visi jį pamiršta, nes jis pernai pašauktas.
2017-08-23
+3
Atsakyti
djgaffer
Šiek tiek keistoka.Pasirinko ne visų reklamuotus Ballą su Fultzu,bet Smithą.Geras žaidėjas,bet vistik tai tik 9 šaukimas,ne 1 ar 2.Nebent galvoja,kad žaisdamas susilpnėjusioje komandoje,statistiką gerą pasidarys.Tai tada gal ir taip.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-22
+4
Atsakyti
Nice
2017-08-22
-13
Atsakyti
pl Jomantas jau nebezaidzia NBA?
2017-08-22
-1
Atsakyti
Cha
Juokaujat? Kaip tokios apgailetinos komandos zaidejas gali kazka pasiekt? Ten surinkti visi lopai ir pensininkas.

Ar ne Donce3000

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.