Nuotr.:

Oklando „Golden State Warriors“ žvaigždė Stephenas Curry apsilankė Paryžiaus futbolo komandos „Saint-Germain“ rungtynėse, o prieš jas ne tik susitiko su futbolininkais, bet ir prieš pat mačą simboliškai išspyrė kamuolį iš aikštės vidurio.

Stephen Curry

Stephen  Curry
Stephen  Curry
MIN: 33.74
PTS: 25.79 (56.23%)
REB: 4.82
AS: 6.65
ST: 1.85
BS: 0.23
TO: 3.09
GM: 96

Jam buvo įteikti PSG komandos marškinėliai su 30 numeriu ir Curry pavarde. Būtent su 30 numeriu pažymėtais marškinėliais Curry žaidžia ir „Golden State Warriors“ komandoje.

PSG Prancūzijos lygos rungtynes laimėjo 3-0. Per pirmuosius keturis turus pralaimėjimo kartėlio nepatyrusi ekipa užima pirmąją vietą pirmenybėse.

Curry Paryžiuje neslėpė susižavėjimo komandos žvaigžde iš Brazilijos Neymaru.

„Jis tikrai yra labai talentingas žaidėjas. Kaskart jam esant aikštėje žinai, kad kažkas įvyks. Tarp mūsų yra daug panašumų, mes abu aikštėje atiduodame visas jėgas. Jis visada šypsosi, o tuomet supranti, kad jis myli tai, ką daro“, – sakė Curry.

Komentarai:
Anonimas
to alio

Nu kokias nesąmones tu kalbi, gal palyginam Cavani ir Curry followerius instagramuose ar kituose socialiniuose tinkluose? Instagrame Curry turi 17,4 milijonų followerių, Cavani 2,4 mln. Užteks, ar dar ir twiterių/snukiaknygių skaičius pateikt? Pagal tavo pateikiamą logiką tai bet koks kiemo lygio futbolininkas turėtų būt populiaresnis už Curry, nes jis, matai, futbolą žaidžia, o futbolas tai populiaresnis už krepšinį.
2017-08-26
-4
Atsakyti
alio
Siaip futbolas yra auksciau uz krepsini populiarumu ir tik pas mus ir dar keliose salyse kasis yra virs visko nes futbolo neesam mate padoraus bulviu lauke, tai naturalu, kad visgi Cavanis ir kiti bus zinomesni, bet ir Curry savo fenomenu jau yra zinomas kaip ir jie.
2017-08-26
+2
Atsakyti
nu
cia jau nuo salies priiklauso, anglijoje jankauskas zinomesnis nei sabonis
2017-08-26
-8
Atsakyti
abcdef
nu nemanau kad jie didesnes zvaigzdes :D gaaaal Neymaras nebent, bet ir tai pasigincyciau
2017-08-26
+1
Atsakyti
Anonimas
Nu ką žinau, tu galvoji koks Cavani ar Lucas Moura yra žinomesni pausauly nei Curry? Va dėl Neymaro tai sutinku.
2017-08-26
+4
Atsakyti
Mg.
keistai atrodo kai futbolininkai patys budami didesnes zvaigzdes pres Stepa jauciasi kaip vaikai saldainiu parduotuvej :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

79%
18,3
Pataiko: 18,3
Taiklumas: 79,3%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Kevin Durant