Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ naujokas Paulas George'as vis dar atostogauja ir vieši Las Vegase. Ten puolėjas neišvengė žiniasklaidos dėmesio ir buvo apipiltas klausimais.

Paul George

Paul  George
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: SF
Amžius: 27
Ūgis: 206 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Palmdale, JAV

Vienas jų – krepšininko ateitis. Netyla kalbos, kad jo karjeros etapas Oklahomoje yra tik laikinas, ir kitą vasarą George'as išpildys savo svajonę žaisti Los Andželo „Lakers“ gretose.

Gavęs tokį klausimą, George'as nuo atsakymo puolė išsisukinėti.

„Pamatysime, kas bus ateityje. Dabar esu „Thunder“ žaidėjas ir kitą sezoną šiai komandai noriu atsiduoti 100 proc. Būsiu ten kitą sezoną, o kas bus vėliau – pamatysime“, – atsakė George'as.

„Lakers“ klubo vadovai neseniai buvo kaltinami tuo, kad George'as, būdamas „Pacers“ žaidėju, į Los Andželą buvo viliojamas neleistinai, darant žaidėjui spaudimą.

Jei „Lakers“ prezidento Magico Johnsono kaltė bus įrodyta, „Lakers“ komandai grės 5 milijonų JAV dolerių bauda, ateities naujokų biržos šaukimų praradimas ar apribojimai siekiant įsigyti George‘ą ateityje

Komentarai:
tomygun
Bendravo ir ikalbinejo bei visaip itikinejo prisijungyo prie lakers nors to daryti negalima

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-27
Atsakyti
Mar
Ka reiskia viliojimas neleistinu budu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Paul George

Paul  George
Paul  George
MIN: 36.22
PTS: 23.89 (55.3%)
REB: 6.71
AS: 3.54
ST: 1.61
BS: 0.34
TO: 2.91
GM: 79