Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Praėjusią naktį NBA pasaulį nustebino žinia, kad grandiozinis žaidėjų apsikeitimas tarp Bostono „Celtics“ ir Klivlando „Cavaliers“ gali neįvykti, tačiau abi šalys situaciją spręs jau artimiausiu metu.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad „Celtics“ ir „Cavs“ vadovai jau šiandien telefonu mėgins derinti Kyrie Irvingo ir Isaiah Thomaso mainų detales.

Abejonių šie mainai sukėlė „Cavaliers“ stovyklai, kuriai ramybės neduoda traumuoto Thomaso klubo būklė. 

Pagal pirminį scenarijų, į Bostoną išsiuntusi Irvingą, „Cavaliers“ turėjo gauti ne tik Thomasą, bet ir Ante Žižičių, Jae Crowderį bei pirmojo rato kitų metų NBA naujokų biržos šaukimą. Manoma, kad „Cavaliers“ mainų neatšauks, tačiau prie susitarimo prašys pridėti dar vieną naujokų biržos šaukimą.

Ohajo valstijos klubas sprendimams dauga laiko neturi – pagal NBA taisykles, priekaištus reiškiančios pusės verdiktas turi būti priimtas iki ketvirtadienio.

Mainus galima atšaukti tuo atveju, jeigu klubo netenkina bent vieno krepšininko fizinė būklė. Atlikęs medicininius testus, Thomasas išvyko atgal į savo miestą.

 

Komentarai:
lada
Nusipezi.Cia be abejones Celtics butu didziausi pralaimetojai,jeigu mainai neivyks.Cavs ras be problemu kita komanda del Irvingo,kuri galbut ir nepasiulys geresnio sandorio,bet jo isiuntimas i vakarus(realiausias variantas) butu i nauda Cavs.Plius,Irvingas turi galimai dar 3 metus galiojanti kontrakta,tai jo verte(kaip tu cia nori pasakyti) realiai dabar labai nekrenta.Tu visiskai nusisneki del Bledsoe ir Chandlerio.Suns tiesiog nenori ismainyti Jacksono ir Bookerio,o visa kita Suns sutinka itraukti i mainus.Isivaizduociau,kad pasiulymas is Suns butu Bledsoe,kitu metu pirmo rato saukimas ir koks Benderis arba Chrissas,kas butu irgi solidu Cavs atzvilgiu(plius Irvingas keliautu i vakarus).O Celtics,atsauktu mainu atveju,gali visiskai kapituliuoti,nes Irvinga prarastu is savo ranku,o IT ir Crowderis prasytu mainu,uz kuriuos Ainge gaus tik skatikus.
2017-08-27
Atsakyti
Byron
Juokina mane tie, kurie rašo, jog mainų atšaukimas būtų blogiau cavs ;))) jūs gal neskaitėte straipsnių ankstesnių? Celtics žaidėjai sakė, kad IT pasikėlęs ir turi napoleono kompleksą, kad nesutaria su visais daug už jį aukštesniais, o patys sirgaliai jau turbūt visus IT marškinėlius sudegino. Tai ką, grįžta atgal į celtics Thomas ir vėl tampa iškart sirgalių numylėtinių? ;))) O iš cavs žaidėjų nebuvo tiek purvo išpilta. Pats James net padėkojo už 3 metų bendradarbiavimą aikštėje.

Bet Cavs tikrai neapsimoka šie mainai, jei paaiškėtų, kad IT reikalinga operacija. Jis iki šiol bandė pagyti savaime. O jei daroma klubo operacija, tai galima sakyti ate ate jam visas ateinantis sezonas. Tai tada norite pasakyti, kad Irving vertas keitimo 2 vidutiniokai + pirmo rato šaukimas??? Ne. Tikrai ne!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-27
+1
Atsakyti
;)
Nieko negali cavs spausti, nes atsaukus mainus, kitos komandos dar maziau siulyt pradetu nei iki siol. Lai nebejuokina svieto, nes kitu atveju bledsoe tik tenkinsim su kokiu Chandleriu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
-5
Atsakyti
To cha
Crowderį vistiek kažkur keistų, o jei IT traumoj tai px,nebus jo tada, čia cavs turi kažką daryti, nes kyrie nenorės grįšti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
+2
Atsakyti
Cha
Celtics privalo dadet saukima. jai cavs anuluos mainus, celtics stovykloje atmosfera bus bloga

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.