Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Apribotas laisvasis agentas Nerlensas Noelis vis tik sutiko pratęsti kontraktą su Dalaso „Mavericks“ ekipa. Skelbiama, kad 23-ejų metų centras pasirašė naują metų trukmės sutartį, kurios vertė – 4,1 mln. JAV dolerių.

Tokiu būdu Noelis kitą vasarą turėtų tapti laisvuoju agentu ir, skirtingai nei šįmet, apribojimų iš „Mavs“ pusės nebeliks. „Maverivcks“ ir Noelis naują sutartį pasirašė Los Andžele.

Toks Noelio ėjimas Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) sukėlė nuostabą, kadangi prieš kurį laiką jis atsisakė ketverių metų sutarties su 17,5 mln. metiniu atlyginimu, kurią jam siūlė Dalaso klubas. Savo sprendimą Noelis tąkart motyvavo noru kitą vasarą siekti pelningesnio kontrakto.

Tiesa, JAV jau dabar netrūksta nuomonių, kad didesnių pinigų už „Mavs“ pasiūlymą Noeliui tikėtis bus sunku, ypač turint omenyje jo traumų istoriją.

Noelis į Dalasą atvyko praėjusią vasarą, kada per mainus persikėlė iš Filadelfijos „76ers“ klubo.

Per 22 rungtynes „Mavericks“ gretose jis vidutiniškai pelnė po 8,5 taško, atkovojo po 6,8 kamuolio ir blokavo po 1,1 metimo.

 

 

Komentarai:
Anonimas
Už 17 mln 4 metam jį norėjo išsaugot? nesuprantu ką jie galvoja...
2017-08-28
-3
Atsakyti
To lenovo
Nu tu ir durnas. Jis kaip tik i gynyba orentuotas. Jo potencialas milziniskas. Musu JV daug prastesnis uz ji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
+7
Atsakyti
Pagaliau kažkas pradėjo blaiviai mąstyti? Jis traumų maišas gynyboje išvis 0 o ir puolimas nėra super . Jis vidutinių sugebėjimų bench player iki starto penkoto jam kaip iki Mėnulio . Motiejūno lygio krepšininkas bet jis pasirinko kinų lyga . Manau šitas plūgas iki Kalėdų suluš

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-26
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.