Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Sergio Llullui patyrus sunkią traumą ir iš rikiuotės iškritus maždaug pusmečiui, Madrido „Real“ turėjo variantą, kuo pakeisti ispaną – Jaysoną Grangerį. Vis tik netrukus šis sutiko su Vitorijos „Baskonia“ pasiūlymu, taip atmesdamas „Real“ kvietimą. Dabar Grangeris papasakojo, kodėl taip nusprendė.

Jayson Granger

Jayson  Granger
Jayson  Granger
MIN: 25.46
PTS: 9.71 (47.86%)
REB: 2.66
AS: 3.86
ST: 0.86
BS: 0.09
TO: 1.57
GM: 35

28-erių metų urugvajietis pripažino, kad jį sužavėjo Baskijos klubo mintis vyriausiuoju treneriu paskirti buvusį įžaidėją Pablo Prigioni.

„Kai Llullas patyrė traumą, „Real“ vadovai skambino mano atstovams. Tačiau tuo pačiu metu manimi domėjosi ir „Baskonia“, o aš pasirinkau tobulėjimą Prigioni globoje. Jis visada buvo vienas mėgstamiausių mano žaidėjų. Neabejoju, kad šįmet jis mums daug pagelbės.

Turi įtempti ausis ir akis, kai šalia yra tokios asmenybės kaip Prigioni ir Marcelo Huertas“, – sakė Grangeris.

Grangeris praėjusį sezoną žaidė Stambulo „Anadolu Efes“ ir Eurolygoje vidutiniškai per susitikimą aikštėje praleisdavo po 25 minutes, pelnydavo po 9,7 taško, atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 2,7 kamuolio bei rinkdavo po 10,3 naudingumo balo.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.