Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ naujokas Lonzo Ballas į savo gyvenimo istoriją galės pridėti naują gyvenimo įvykį. 

Pranešama, jog jaunoji Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė pasirodys „Netflix“ televizijoje transliuojamame naujojo sezono „Fuller House“ seriale.

Pirmasis Ballo pasirodymas, pasak pranešimo, bus pakankamai lengvas. Save vaizduosiantis krepšininkas Tannerio Fullerio rezidencijoje sieks įdarbinti namų ūkio žmogų į naująją savo organizaciją.

Ballui tai nėra pirmasis kartas, kada tenka stoti prieš kameras. Jis jau yra vienas iš pagrindinių dalyvių internetinės laidos „Ball In The Family“ kartu su savo broliais ir tėvu LaVaru Ballu.

Komentarai:
Lakers iš visų jėgų bando sukurti naują mitą . Berniukas visai nieko neįrodė o čia jau sudievintas į žvaigždes keliamas . Galbūt bus didelis nusivylimas kaip milic ar arenas . Parduotas kaip pigi laiko merga reklamos oligarcham

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-06
+8
Atsakyti
Anonas
Gali jis patikti, gali užknist visi šitie dalykai. Bet kad ta Ballų šeima supranta ką daro, tai čia faktas. Uždirbs ir pinigų ir žinomi bus visiems. Aišku ne kiekvienas norėtų būt juokdariu. Bet jeigu jiems taip patinka, why not? Peace!
2017-09-05
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.