Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Per Kyrie Irvingo ir Isaiah Thomaso mainus iš Bostono „Celtics“ į Klivlando „Cavaliers“ persikėlusiam Jae Crowderiui šis karjeros posūkis visą gyvenimą primins skaudžią netektį.

Žiniasklaidai pristatytas 27-erių metų „Cavaliers“ naujokas prakalbo apie labai nemalonų sutapimą, įvykusį per minėtą dviejų komandų sandorį.

„Akivaizdu, jog tą dieną įvyko labai daug, – atviravo Crowderis. – Geras dalykas kalbant apie tą sunkią akimirką yra tai, jog aš suspėjau savo mamai pakuždėti apie šiuos mainus prieš jai paliekant mus. Buvau su ja ir pasakiau: „Vykstame į Klivlandą.“ Praėjus penkoms minutėms, ji mirė.“

Šiuo tarpsezoniu vienam pagrindinių Bostono ekipos žaidėjui Crowderiui įtampos netrūko ir taip. Birželį „Celtics“ į jo poziciją trečiuoju šaukimu pasikvietė Jaysoną Tatumą, o vėliau laisvųjų agentų rinką sudrebino įsigydama Gordoną Haywardą.

Visgi dabar jis – „Cavaliers“ ekipos narys, kurioje jis žais ne tik su vienu geriausių planetos krepšininkų LeBronu Jamesu, bet ir pretenduos į išsvajotąjį NBA čempiono titulą.

„Tai buvo pašėlusi diena, bet mano krepšininko karjerai ji buvo puiki dėl persikėlimo į tokią organizaciją kaip „Cavaliers“ ir galimybės žaisti joje. Negalėčiau pageidauti nieko daugiau. Esu dėkingas Bostonui už viską, ką jie suteikė man ir už šiuos mainus“, – pasakojo atletas.

Komentarai:
.
Na koks jūsų reikalas kaip mirė. Tiesiog žmogus spėjo PAKUŽDĖTI į ausį, o toks pasakymas daug ką reiškia. Tikriausiai sirgo..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-08
+7
Atsakyti
Byron
Mirė juk ne dėl šių jo žodžių. Kaip supratau ji jau senai kažkuom sunkiai sirgo ir jai netoli buvo mirties. Dėl to atkreipkite dėmesį, kad Crowderia džiaugiasi, galėjęs pasakyti jai šią naujiena apie mainus ir tik po jų mirė. Bet galėtų žurnalistas pasidomėti nuo kokios ligos mirė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-08
+6
Atsakyti
Anonimas
Tai kaip ji mirė?
2017-09-08
+2
Atsakyti
Anonimas
uzuojauta Crowderiui
2017-09-08
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.