Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Majamio „Heat“ susidomėjo galimybe į savo gretas susigrąžinti ilgametį komandos lyderį Dwyane’ą Wade’ą, tačiau tai klubas padarys tik specialiomis sąlygomis.

Skelbiama, kad klubas sutiktų į savo gretas pasikviesti 35-erių metų 193 cm ūgio gynėją, jeigu šis sutiktų su atsarginio role bei pasirašytų 4,3 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Pranešama, kad pats Wade’as be „Heat“ taip pat yra susidomėjęs galimybe žaisti Klivlando „Cavaliers“ arba vienoje iš Los Andželo komandų.

Wade’as Majamio komandoje rungtyniavo nuo 2003 iki 2016 metų, o tuomet persikėlė į Čikagos „Bulls“. Visgi šis klubas panoro su krepšininku išsiskirti.

Gynėjas su „Heat“ tris kartus tapo NBA čempionu – 2006, 2012 ir 2013 metais. 2006 metais Wade’as tapo naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Wade’as praėjusį sezoną vidutiniškai per 30 minučių pelnydavo po 18 taškų, atkovodavo po 4,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
eass
Smirdziai Heat vadovybe su tokiais pasiulymais
2017-09-10
+1
Atsakyti
Senstanti princese, uzkniso bulls, nebe zvaigzde kaip kad pats galvoja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-09
-1
Atsakyti
Anonimas
tikrai, negrįš tada, riley nieko nepasimokė :D tai tada jau geriau atsarginiu būt čempioniškoj komandoj , nei papratoj tik į po pretenduojančioj. o pas wade dar smarvės tikrai yra
2017-09-09
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.