Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Kobe Bryantui šiemet Kalėdos ateis kiek anksčiau. Los Andželo „Lakers“ paskelbė, kurių rungtynių metu pakels savo legendos marškinėlius į arenos palubes.

Prieš kiek daugiau nei metus karjerą baigęs krepšininkas bus pagerbtas per gruodžio 18-ąją vyksiančio susitikimo su „Golden State Warriors“ pertrauką.

Nėra skelbiama, kuriuo numeriu pažymėti Bryanto marškinėliai bus pakelti. 1996-2006 metais jis buvo pasirinkęs 8-ąjį, o 2006-2016 metais – 24-ąjį numerį. Spėjama, jog ant pakeliamų marškinėlių bus užrašyti abu šie numeriai.

Bryantas taps jau 24-uoju „Lakers“ krepšininku, kurio marškinėliai atsidurs „Staples Center“ arenos palubėse.

Iš Filadelfijos kilęs atletas Los Andželo ekipoje praleido visą savo karjerą ir su ja 5 kartus tapo NBA čempionu bei 2 kartus – naudingiausiu finalo žaidėju.

2008 metais Bryantas tapo NBA reguliariojo sezono naudingiausiu žaidėju.

Komentarai:
Abejus numerius iškels

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-14
+2
Atsakyti
Flash
Čia ir debilui aišku bus, kad iškels 24 nr. , nes Kobe taps 24 žaidėju kurio iškels maike ant lubu :D :D :D
2017-09-13
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.