Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ klubas nusprendė į „Staples Center“ arenos palubes iškelti dvejus marškinėlius su Kobe Bryanto pavarde.

8 ir 24 numeriu pažymėti marškinėliai turėtų būti iškelti gruodžio 18-ąją dieną, kuomet „Lakers“ susikaus su Oklando „Golden State Warriors“. Abonementų turėtojai jau buvo informuoti, kad tądien laukia ypatingas renginys.

Bryantas su 8 numeriu pažymėtais marškinėliais „Lakers“ gretose rungtyniavo nuo 1996 iki 2006 metų, o tuomet iki 2016 metų jo marškinėlių skaičius buvo 24.

Prieš metus karjerą baigęs Bryantas 18 kartų dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, laimėjo 5 NBA žiedus, dukart tapo NBA finalo serijos MVP ir kartą – reguliariojo sezono MVP.

Per savo karjerą Bryantas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 25 taškus. Iš viso jis surinko 33,643 taškus, o už gynėją NBA istorijoje daugiau taškų yra pelnę tik Kareemas Abdul-Jabbaras ir Karlas Malone’as.

Bryantas taps dešimtuoju krepšininku, kurio marškinėliai kabės „Lakers“ arenos palubėse. Prieš tai apdovanoti Wiltas Chamberlainas, Elginas Bayloras, Gailas Goodrichas, Magicas Johnsonas, Abdul-Jabbaras, Shaquille’as O’Nealas, Jamesas Worthy, Jerry Westas ir Jamaalas Wilkesas.

Nuotr. AP - Scanpix

Komentarai:
Spectre
Taip greit pagerbia kad niekas #24 nebeturetu. O kas kita sez manomai ateis i komanda su #24? :)
2017-09-15
+3
Atsakyti
NbaEkspertas
Top 2 SG all time, top 10 overall žaidėjas all time. Respect

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.