Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Naudingiausias praėjusio sezono NBA krepšininkas Russellas Westbrookas ilgam pratęs bendradarbiavimą su „Nike Jordan Brand“ kompanija. Skelbiama, kad kontraktas galios dar bent 10 metų.

Kol kas neatskleidžiama, kokią pinigų sumą už šią sutartį gaus Westbrookas, tačiau pabrėžiama, kad tai bus pelningiausias kompanijos kontraktas su sportininku.

Oklahomos „Thunder“ lyderis 2013 metais su „Jordan Brand“ pasirašė penkerių metų sutartį ir tapo „Air Jordan“ sportinių batelių veidu.

28-erių metų 191 cm ūgio Westbrookas praėjusį sezoną vidutiniškai per 34 minutes pelnydavo po 31,9 taško, atkovodavo po 10,8 kamuolio ir atlikdavo po 10,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Negi jis NBA vienintelis savanaudis? Nes tik jis vienintelis daro trigubus dublius kas antrose runktynese. Ir dar komanda i playoff istraukia.
2017-09-14
Atsakyti
Anonimas
kas tie 10 perdavimų, kai 5 į užribį pastoviai skrenda.
2017-09-13
+3
Atsakyti
djgaffer
Gal ir savanaudis,bet toks būdamas,sugeba atlikt virš 10 perdavimų.O kai žaidėjas sugeba per sezoną rinkti trigubius dublius,tai faktas,kad bus garbinamas.Ten gi statistika visiems svarbiausia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-13
+1
Atsakyti
Nes daugelis nba fanu ypac amerikieciu tik ir supranta zaideju skaiciukus. Garbina nors komanda siknoj sedi. Kobe puikus pavyzdys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-13
+6
Atsakyti
vaska
nesuprantu ko jis taip visu garbinamas. Man tai jis vienas diziausiu savanaudziu zaideju, vaikantis savo statistikos... Jma nelemta tapt komandos lyderiu...
2017-09-13
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.