Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Tarpsezonio pradžioje teisių į Shabazzą Muhammadą atsisakiusi Minesotos „Timberwolves“ komanda vis dėlto susigrąžino jį į savo gretas.

Iki šiol laisvuoju agentu buvęs gynėjas pasirašė vienerių metų veterano minimumo vertės sutartį, vadinasi, per sezoną jis uždirbs apie 1,6 milijono JAV dolerių.

Jimmy Butlerio dubleriu tapsiantis 24 metų 198 cm ūgio krepšininkas vasarą turėjo pelningesnių pasiūlymų, tačiau nutarė juos atmesti norėdamas likti Minesotoje.

Muhammadas gina „Timberwolves“ garbę visą savo kajrerą. 2013 metais NBA naujokų biržoje atletas buvo pasirinktas 14-uoju šaukimu.

Žaidėju pasipildė ir Jutos „Jazz“ komanda. Ji į savo gretas pasikvietė pastaruosius dvejus metus NBA lygoje nerungtyniavusį Nate‘ą Woltersą.

2013-2014 metais atakų organizatorius vilkėjo Milvokio „Bucks“ marškinėlius, o 2015 metų pradžioje jis trumpai atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“.

Pastaruosius du sezonus Woltersas praleido Europoje. Iš pradžių jis rungtyniavo Stambulo „Bešiktaš“ klube, o praėjusį sezoną gynė Belgrado „Crvena Zvezda“ garbę.

26 metų 193 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 7,1 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.