Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Prieš teismą stojęs Sakramento „Kings“ naujokas Zachas Randolphas atsipirko menka nuobauda – 36-erių metų 206 cm ūgio krepšininkas turės 150 val. atidirbti viešųjų darbų.

Sunkusis krašto puolėjas buvo apkaltintas marihuanos laikymu ir pasipriešinimu pareigūnams arešto metu rugpjūtį. Krepšininkas turi galimybę apskųsti teismo sprendimą – jam bausmė gali būti atšaukta, jeigu puolėjas metus laiko neprasikalstų.

Buvo įtariama, kad Randolphas galėjo narkotikus pardavinėti, tačiau tam įrodymų pritrūko. Jis buvo sulaikytas su dideliu kiekiu narkotikų.

Pareigūnams atvykus į iškvietimo vietą, jie išvydo didelę grupę žmonių. Jie rūkė, garsiai leido muziką bei buvo užblokavę kelią. Trys vyrai iš šios grupelės, tarp kurių buvo ir Randolphas, iš karto pasileido į kojas. Krepšininkas galiausiai buvo sulaikytas su marihuana.

Pareigūnams areštavus minėtus vyrukus, likusi grupelės dalis įsisiautėjo, tad policijai teko kviestis pastiprinimą bei rengti mūšio liniją.

Randolphas pastaruosius aštuonerius metus žaidė Memfio „Grizzlies“ klube, o šį tarpsezonį persikėlė į „Kings“.

Praėjusį sezoną puolėjas vidutiniškai rinko po 14 taškų, atkovojo po 8,2 kamuolio ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
OG. Jo zaidimas niekad neimponavo bet G jis kietas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-14
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.