Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai žais Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ir Eurolygos organizuojamo turo „NBA Europe Live“ rungtynes su Vašingtono „Wizards“ komanda, kurioje rungtyniauja Darius Songaila.

Lietuvis laukia šio susitikimo ir su „Wizards“ sieks nugalėti Lietuvos čempionus.

„Niekam nenorime pralaimėti, – dienraščiui „Washington Post“ sakė Songaila. – Aišku, bus smagu pasimatyti su tais vaikinais, su kuriais žaidžiau Europos čempionate. Tačiau aikštelėje mums tai bus tik dar vienerios rungtynės“.

Songaila pagal tradicijas „Žalgirio“ klubą prilygino NBA Bostono „Celtics“ klubui.

„Wizards“ vyriausiasis treneris Eddie Jordanas sakė, kad „Žalgirio“ žaidimo analizei jis skyrė nedaug laiko, nes jam dabar svarbiausia jo komanda. Vašingtono ekipos trenerio teigimu, Lietuvos komanda bandys įveikti „Wizards“ gynybą aštriais perdavimais ir tolimais metimais.
Komentarai:
Rungtynes rodys tiesiogiai su vaizdu sia nakti 2h per interneta.
2007-10-19
+3
Atsakyti
na trecias kartas nemeluoja tikiuosi pavyks laimeti arba bent jau dargeriau sulosti rungtynes
2007-10-19
-3
Atsakyti
Kelinta valanda prasideda rungtynes? Man atrodo NBA TV transliuos live.
2007-10-19
-2
Atsakyti
nu turbut laimes wizardai bet sirgsiu uz zalgiri ir manau yra sansu
2007-10-19
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.