Nuotr.:

Lietuvos rinktinės nariai Mantas Kalnietis ir Artūras Gudaitis sužaidė pirmąsias savo rungtynes kartu Milano „AX Armani Exchange“ ekipoje.

Lietuviams sužibėti nepavyko, o jų atstovaujama komanda 75:67 pranoko Pezaro „Vuelle“ krepšininkus.

Gudaitis naujajame klube debiutavo jau penktadienio rungtynėse su „Grissin Bon“, kai pelnė 8 taškus, tačiau Kalnietis nuo suolo tuomet nepakilo.

Šįkart buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis pelnė tik 2 taškus (0/2 dvitaškiai, 2/2 baudos) ir sugriebė 3 atšokusius kamuolius.

Kalnietis prie pergalės pridėjo 3 taškus (1/4 tritaškiai, 0/2 baudos), tačiau sugebėjo sugriebti 6 atšokusius kamuolius.

Į pergalę Milano klubą vedė 24 taškus pelnęs, 7 kamuolius atkovojęs ir 5 rezultatyvius perdavimus atlikęs Jordanas Theodore‘as.

Komentarai:
Nenoriu nuvilti zalfaniu, bet tas pats gudaitis atsuko nuigara ir zalgiriui ir ne gana to visu zalfaniu dievuukas lukas taip pat spjove i zalfanius.

Kitas dalykas, rytas is Gudaicio padare elitini krepsininka, kuris po sezono ryte iskarto su trenksmu debutavo lietuvos rinktineje, o ka zali is vokietuko padare? Vienas ko gero vienoje pajegiausioje eurolygos koamndoje zais, o kitas totaliam m-esle sedi
2017-09-17
+4
Atsakyti
apipiso totaliai gudaiti. jis i ryta isvyko tobulet, nes ten tada treniravo buves PF pozicijos zaidejas, kuri ir zalgiris kadaise sudomino, galvojo kad geresnes tobulejimo salygos bus, bet ta Nicola sezono viduryj ismete kaip siuksle su Laprovittola is klubo. nei paskyre asistentu, ismete
2017-09-17
-12
Atsakyti
Dainiux1991
Gudaitis neturi charakterio būt geru krepšininku, turi tik duomenis ūgį daugiau nieko

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-17
+3
Atsakyti
nieko
Isivaziuos gudaitis reikia dar apsiprast pirmosioms dienom kad ir draugyskom

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-17
+4
Atsakyti
Anonimas
Nenorėjo Vilniuje pagrindiniu centru žaisti, kad tik nebūtų Milane etatiniu suolo šildytoju... :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-17
Atsakyti
Anonimas
Realiai nieko stebetino is gudaicio. Rinktineje zaidimas buvo apgailetinas, pas armani lygiai tas pats.
2017-09-17
-6
Atsakyti
minde
Is pradziu arturiukas suskele neva uz Kalnieti niekas nieko nemokejo, o jau uz Gudaiti buvo tikriausiai sumoketa ispudinga suma. Kai nebeliko kur dingti tai arturiukas pradejo vartytis neva kalniecio ispirka buvo mazesne. Nevykelis vaikelis. Per tiek metu niekaip nesusivokia savo vietos ir vis kazka nesekmingai bando irodyti.
2017-09-17
-5
Atsakyti
JD
arturas97Uz gudaitis brangiau mokejo nei uz kalna


Balvone, tai vis delto pripazinai kad uz Kalnieti irgi buvo ispirka?:DD Neturejai kur detis? Ania?:DDD Kiek brangiau? 50tukst?:DD Uz Kalna buvo 250 kai uz gudaiti 300 vos:DDD

Juokingiausia kad centrai VISADA brangiau kainuoja, o cia beveik panasi suma.

Dar juokingiau kad Armani gudaiciui mokes NET mazesne alga nei jis gavo tavo bronzineje asaru pakalneje:DDDDDDDDDDDDD
2017-09-17
-6
Atsakyti
JD
Cia geras interviu, kuriame aiskiai pasakyta kaip bronzines parodijos vadovai ikalbinejo gudaiti ir kaip jis ant jusu ir visos komandos nusispjove. Kaip pasake "jo interesai buvo auksciau klubo".:DDD Gudaitis kluba pazemino, o arturiukas ji dar gina:DDDDDD

https://www.15min.lt/24sek/naujiena/liet...
2017-09-17
+1
Atsakyti
JDVargseli, vis dar is nevilties meluosi? Visi zino kad uz Kalnieti Armanis paklojo ispirka nes kitaip Zalgiris jo net paleide nebutu nes liko be izaidejo:https://www.15min.lt/24sek/naujiena/euro...Gudaitis kaip tik pigiai atsiejo nes nebuvo jusu isvajoto milijono nes gudaitis pats ant jusu nusispjove ir norejo dingti kuo greiciau is sitos asaru pakalnes.


Uz gudaitis brangiau mokejo nei uz kalna
2017-09-16
-1
Atsakyti
JD
arturas97Kolkas sunkiai Gudaitis isivaziuoja, bet nera ko stebetis kai ka tik grizo po neblogo debiutininio europos cempionato. Reikia tiketis, kad Milanas jo nesugadins


Cia tik tavo raudona kibirine siuksle gali kazka sugadinti. Neveltui Gudaitis ant jusu nusispjove nes pasirodo vainauskas ji viliojo ir melavo kad per du metus jusu sudrytis pateks i eurolyga, bet gudaitis pamate ko verti tie pazadai ir tepe slides kuo greiciau.
2017-09-16
-5
Atsakyti
JD
arturas97Tai kad uz kalna nemokejo ispirkos, tik gauna alga, vat gudaitis brangiai jiems atsiejo


Vargseli, vis dar is nevilties meluosi? Visi zino kad uz Kalnieti Armanis paklojo ispirka nes kitaip Zalgiris jo net paleide nebutu nes liko be izaidejo:

https://www.15min.lt/24sek/naujiena/euro...

Gudaitis kaip tik pigiai atsiejo nes nebuvo jusu isvajoto milijono nes gudaitis pats ant jusu nusispjove ir norejo dingti kuo greiciau is sitos asaru pakalnes.
2017-09-16
-5
Atsakyti
ZL
pagal algas jie isvis maziausiai uzdirba
2017-09-16
-1
Atsakyti
NjPrasove ea7 su abiem sitais legioneriais konkreciai pinigai i bala, metys plytas visus metus abudu ;DDd--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tai kad uz kalna nemokejo ispirkos, tik gauna alga, vat gudaitis brangiai jiems atsiejo
2017-09-16
-6
Atsakyti
Nj
Prasove ea7 su abiem sitais legioneriais konkreciai pinigai i bala, metys plytas visus metus abudu ;DDd

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-16
Atsakyti
Kolkas sunkiai Gudaitis isivaziuoja, bet nera ko stebetis kai ka tik grizo po neblogo debiutininio europos cempionato. Reikia tiketis, kad Milanas jo nesugadins
2017-09-16
-1
Atsakyti
To ir reikejo tiketis. Gudaitis perdaug soko i auksta lygi. Reikejo sedeti Ryte, zaisti eurocupe ir vargo nematyti. Dabar ir liks tik galdiko lygio.
2017-09-16
-1
Atsakyti
Tai, kad toks Kalno žaidimas yra įprastas. Jis iš toli mėto apie 20 proc taiklumu, nelabai prasiveržia, kamuolio varytis nelabai moka, ginasi irgi labai šiaip sau. Gerai kaip gynėjas kovoja dėl kamuolių - gaila kad tai nėra ta kategorija kurią labai svarbu turėti įžaidėjui. Tik vienas dalykas kurį jis gali padaryti - tai perduoti kamuolį bet kai jo žmogus pastoviai nuo jo atsitraukia ir bėga padėt kitiems tai kalnui sunku padaryti ir belieka mėtyti 20 proc taiklumu...
2017-09-16
Atsakyti
top sport
bet vat speju jus mazai atkreipiat demesi i statistika i kuria reiketu labiau atkreipti demesi. Kalnietis surenka 3 tsk 14-16 eurolygos komandoj. nezinantiems priminsiu kad kalnietis yra pagrindinis izaidejas ir vienas is keliu rinktines lyderiu, ramstis, kapitonas rinktines kurios sirgaliai kasmet tikisi medaliu eurocempuose ir WC. Belieka tik klausimas: Kaip mes galim tiketis is rinktines auksciausiu vietu kai tokiuose klubuose vienas lyderiu uzima statisto vaidmeni?
2017-09-16
+3
Atsakyti
zluges, padare gyvenimo
klaida.
2017-09-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.