Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje VIP ložę pakeitė „Premium“ sektorius, į kurį bilietus galės įsigyti visi norintys. Negana to, jau nuo pirmųjų rungtynių, su Antano Guogos fondo pagalba, ten krepšinio mačus bus kviečiami stebėti globos namuose gyvenantys bei kiti likimo nuskriausti vaikai.

„Mes džiaugiamės, kad dabar geriausiose arenos vietose progą sėdėti turės vaikai, kuriems tenka kovoti su užklupusiais sunkumais, – teigė Guoga. – Jie sėdės svarbiausiose vietose ir galės mėgautis kova krepšinio aikštėje. 

Net neabejoju, kad pajutę gerą atmosferą arenoje jie pasijus dar stipresni. Norime vaikams suteikti kaip galima daugiau džiaugsmo ir gerų emocijų. „Lietuvos ryto“ komanda kiekvienose rungtynėse atiduos visas jėgas, kad pasiektų pergalę.“

Pradedant mažesnio biudžeto LKL komandomis ir baigiant NBA klubais, krepšinio aistruoliams visuomet yra siūloma įsigyti išskirtinius bilietus su patogumais. 

Dėl šios priežasties „Lietuvos ryto“ arenoje VIP ložę pakeitė „Premium“ sektorius. Bilietas į jį leis sostinės komandos dvikovas stebėti patogiose vietose bei pasimėgauti vaišėmis. Šio bilieto kaina – 50 eurų. 

„Lietuvos ryto“ klubas šį sezoną pardavė net 3000 abonementų, o sezono startas – jau trečiadienį. Sostinės krepšininkai namuose priims Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą.

Komentarai:
Mldc guoginis. Blefuoja issijuoses ir kabina makaronus savo klubelio mankurtams.
2017-09-18
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.