Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Nikola Mirotičius šią vasarą nusprendė savo noru nevykti į Ispanijos rinktinę. Krepšininkas tarpsezoniu išsikėlė tikslą individualiai patobulėti ir geriau pasiruošti sezonui Čikagos „Bulls“ komandoje.

„Pastarąsias tris vasaras žaidžiau rinktinėje, todėl šiek tiek pavargdavau ir lėtai įsibėgėdavau sezono metu. Todėl šią vasarą nusprendžiau į rinktinę nevažiuoti.

Žinojau, kad turiu šiek tiek priaugti svorio, kad tapčiau stipresnis. Net jeigu nepataikyčiau savo metimų, tuomet galėčiau kovoti dėl kamuolių ir geriau dirbti gynyboje. Kai pirmą dieną atvykau į „Bulls“, mano pozicijoje jau buvo Taj Gibsonas, Joakimas Noah ir Pau Gasolis. Dėl to turėjau augti kaip žaidėjas“, – pasakojo ispanas.

26-erių metų 208 cm ūgio krepšininkas tik prieš kelias dienas su „Bulls“ sudarė naują dvejų metų 27 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Manoma, kad tai buvo taip pat svarbi priežastis, kodėl jis nevyko į Europos čempionatą.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse Mirotičius per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 10,6 taško, sugriebdavo po 5,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

26 metų 208 cm ūgio krepšininkui artėjantis sezonas NBA lygoje bus ketvirtasis.

Komentarai:
Ką jis čia niekus kalba ? Tegul drąsiai pasakoja tiesa!! Bijo važiuoti į rinktinę be draudimo kaip praeitais metais Domantas Motiejūnas. O kad per laisva laiką dirbo fiziškai tai normalu ir sveikintina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-27
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.