Nuotr.:

Šį sezoną Fynikso „Suns“ gretose debiutuosiantis naujokas Joshas Jacksonas jau pajuto, kad atsargus bendravimas su žiniasklaida bus itin svarbus.

Krepšininkas vieno interviu metu buvo paprašytas pasakyti NBA žaidėją, su kuriuo jis turi daugiausiai skirtumų. Atsakydamas į klausimą, Jacksonas nedelsdamas pateikė savo versiją.

„Veikiausiai Stephenas Curry. Žinote, jis yra metikas, o aš ne. Jis mažas ir neatletiškas“, – rėžė naujokas.

Šie žodžiai netruko išplisti JAV internetinėje erdvėje kaip įžeidimas dukart NBA reguliariojo sezono naudingiausiam žaidėjui. Tiesa, pats Jacksonas suskubo teisintis savo socialinio tinklo paskyroje.

„Jūs kuriate istorijas iš nieko. Atletišką žaidėją aš suprantu kaip tą, kuris aikštėje tiesiog skraido bei kyla aukštai virš lanko. Tuomet jūs visi stebitės, kodėl mes nemėgstame žiniasklaidos. Nustokite iškreipinėti žmonių žodžius“, – pyktį liejo Jacksonas.

Pirmajame rate šauktas Jacksonas savo pavardę NBA naujokų biržoje išgirdo 4-uoju kvietimu.

Komentarai:
marko
https://m.youtube.com/watch?v=bNnn3varSZ...

Bang bang bang

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-30
-6
Atsakyti
neptunas
Tai is lietuviu tik kuzmincka su valanciunu galim vadint atletiskais. Kiti net i kase neikrauna

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-30
-2
Atsakyti
Bbn
Curry neatletiskas nba standartais, bet jis vistiek yra Dulkio atletiskumo lygio (jei kam neaišku, tai pasilpninta Pociaus geriausiu laiku versija. Jei kam kyla abejonių del Curry medziaga nete laisvai prieinama. Kitaip sakant, neatletiskas NBA yra be galo atletiskas Europoje. Del to kalta konkurencuja 1-3 pozicijos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-09-30
+2
Atsakyti
Anonimas
Nu teisybe pasake, ar jus ten koki girdziuna ar seibuti laikot atletiskais? Jie turbut net atliteskisni nei Curry, bet kad sugeba greit begt tai nereiskia kad jie atletiski.

Aisku pagal lietuvisku zaideju standartus tai Curry net labai atletiskas...
2017-09-30
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.