Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Mindaugas Kuzminskas dėl blauzdos traumos praleido antrąsias NBA ikisezonines rungtynes, o be jo žaidžianti Niujorko „Knicks“ patyrė antrąją nesėkmę. Šįkart ji svečiuose 100:104 (29:28, 33:35, 23:21, 15:20) neatsilaikė prieš Vašingtono „Wizards“.

Skelbiama, kad Kuzminsko trauma nėra rimta. Kitą progą išbėgti ant parketo lietuvis turės naktį iš sekmadienio į pirmadienį, kuomet „Knicks“ susitiks su Bruklino „Nets“.

„Knicks“ vertėsi ir be vieno svarbiausių savo žaidėjų Kristapo Porzingio, kuriam buvo suteikta poilsio.

Šiose rungtynėse nugalėtojas sprendėsi ketvirtajame kėlinyje. Iki mačo pabaigos likus 6 minutėms Enesas Kanteris baudų metimais išlygino rezultatą (94:94), tačiau tuomet „Wizards“ per minutę surinko 7 taškus be atsako, o vėliau sėkmingai nužygiavo link pergalės.

„Knicks“: Enesas Kanteris 16 (5 atk. kam.), Timas Hardaway 15, Courtney Lee 12, Jarrettas Jackas 11 (5 rez. perd.). 

„Wizards“: Johnas Wallas 19 (6 rez. perd.), Kelly Oubre 14, Bradley Bealas 13, Mike’as Scottas 12.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
Snarglena
To klaidomis Kuzia šiais metais daugiau žais ir bus vienas iš lyderiu, o darbo tai tau reikia ieškotis, nes tu čia pastoviai sėdi per dienu dienas ir nesamones rašinėji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-07
+4
Atsakyti
djgaffer
Gaila,kad Kuzia tą traumą patyrė.Tokią gerą formą buvo įgavęs per EČ,bet ta blauzda kiek pristabdė.Gerai,kad dar ne rimta ta trauma.Kuzia nėra tas,kuris dažnai jas patirtų,tai reik tikėtis,kad šitas sužeidimas greit praeis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-07
-7
Atsakyti
To Klaidomis
Matosi ne visi žmonės moka skaityti kas parašyta straipsny
2017-10-07
-3
Atsakyti
Kuzminskui nėra vietos tegul pradeda ieškoti darbo europoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-07
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.