Po dramatiškos Vilniaus „Lietuvos ryto“ nesėkmės Lietuvos „El Clasico“ mūšyje su Kauno „Žalgiriu“ viešojoje erdvėje prabilo ir sostinės klubo sporto direktorius Linas Kleiza.

Jis socialiniame tinkle „Facebook“ metė akmenį į mačui teisėjavusių arbitrų daržą, kuriuos kaltino žalgiriečių palaikymu, bei tikino, jog sieks, kad tai nebepasikartotų.

Kleiza savo nuomonę argumentavo mače abiejų komandų mestų baudų metimų skirtumu, kurį po rungtynių pabrėžė ir „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis.

„Lietuvos ryto“ nesėkme 67:70 pasibaigusiame susitikime vilniečiai prie baudų metimų linijos stojo 13 kartų, kai varžovai – 29.

„Netgi jeigu Eurolygoje ar Europos taurėje teisėjai palaiko vieną komandą, kartais būna palaiko Turkijos komandas ir panašiai, bet jie bent bando tai paslėpti rungtynių pabaigoje aplygindami baudų metimų skaičių, nesvarbu, kad jau būna 15 taškų skirtumas. Nežinau, kaip jūs, bet manau, kad mestų baudų metimų skirtumas tokiose rungtynėse yra per didelis“, – po rungtynių kalbėjo Kurtinaitis.

Šiam susitikimui teisėjavo Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius ir Juozas Barkauskas, o inspektoriaus pareigas užėmė Algirdas Bataitis.

Jeigu susiklosčiusią situaciją komentavusiam Kurtinaičiui pavyko susilaikyti nuo griežtesnių žodžių teisėjų atžvilgiu, tuomet tiesiogiai kirtusiam Kleizai – ne, už ką jam gresia sankcijos iš LKL.

Lygos reglamentas už viešą kritiką numato nuo 300 eurų siekiančią baudą.

Rungtynių vaizdo apžvalga:

Komentarai:
PirmaatskyrininkisPats nusišneki: prižiūrėti teisėjų darbą privalu - kas kita, kad niekas tiksliai neišanalizavo kiek švilpukų buvo teisingi, kurie, gal būt, ir ne.


viskaS PABAIGOJE buvo teisinga, jokiu klaidu - visa maca paziurejus, net i ryto puse teisejavimas buvo, ir matesi
2017-10-09
+12
Atsakyti
Tai kad teisėjai buvo aiškiai Ryto pusėje, o ne Žalgirio ir tik todėl Rytas nepralošė 20 tšk. Prie pateiktų pavyzdžių dar reikėtų prijungti tą 5 sek. neišsimetimą - specialiai kelis kartus peržiūrėjau tą epizodą - ten praėjo ne 5 O TIK 3 SEKUNDĖS...
2017-10-09
-4
Atsakyti
LibertusZiauriai cia Kleiza apsisiko. Net ir Ryto fanai deda ant jo uz apgailetina komplektacija. Kliedesius vare del gudaicio, o kai neislaike tai beliko tik per savo pazintis susirasti niekam nereikalinga graika, kuris siandien akivaizdziai parode koks yra apgailetinas seselis ir kiauras gynyboje. Neveltui Daviesas nuo pat pirmu minuciu iskart puole atakuoti graiku visa griaunanti lavona.Taip apsisikti su savo pasisakymais dar reikia sugebeti. Per visus krepsinio bei naujienu portalus visi masiskai juokiasi is Kleizos. Panasu kad Kleiza greit pajus savo kailiu i koki mesla ilipo.


Ko norėti? Profesionalus krepšininkas nuo vaikystės. Smegenys ne protauti pritaikytos.
2017-10-09
-5
Atsakyti
Turejau labai didele pagarba Linui ir nerealiai gerai jis zaide uz Lietuva nuo jauniu rinktiniu iki pagrindines kur buvo tikras lyderis .Tai mano pirmas komentaras . Ir nesuprantu ka jis daro kad Guogai bybi ciulpia tai tikrai arba atvirksciai jam ciulpia tipo LRyto komanda gelbeja (wake UP ) I seima prasimust tikslas kokiu budu Guoga gali but parlamentaras issigimeliu krastas ir tik ZALGIRIS ir jo nerealus fanai laiko visa Lietuva . Visas LKL komandas palaikau bet FUCK ta Komunistini RYTA ir du gaidukus Kleiza ir Guoga "gaidiska pavarde":
2017-10-09
+1
Atsakyti
nerijukzzzPigus narkotikai padare savo:D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Nebevartok.
2017-10-09
+4
Atsakyti
Iš dalies tai gali būti nulemta per mažu kamerų, filmuojančių įvykius aikštėje, kiekiu, dėl ko net vertinant įvykius pakartotinai ne visada gali suprasti kas tiksliai įvyko. Todėl LKL dera ne baudomis taškytis, kas nieko neišsprendžia, o reikalauti filmuotojų, kad įvykius iš karto filmuotų kokios 4 kameros iš keturių pusių. Tada bus galima išsiaiškinti kiekvieną atvejį konkrečiai.
2017-10-09
-4
Atsakyti
Pigus narkotikai padare savo:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
-1
Atsakyti
Iš taisykite klaidą: ne Kleizui, o Kleizai.
2017-10-09
+8
Atsakyti
antirytaskazkada gerbiau kleiza - tai buvo iki sugrizimo i europa 2013 metais - kuo toliau, tuo labiau nusisneka ir siandien visa savo kaimiecio lygi parode.. kaltint teisejus - NEVYKELIO MENTALITETAS, KA LAIKRASTIS PRIPRATES JAU TURBUT
Pats nusišneki: prižiūrėti teisėjų darbą privalu - kas kita, kad niekas tiksliai neišanalizavo kiek švilpukų buvo teisingi, kurie, gal būt, ir ne.
2017-10-09
-1
Atsakyti
Teisėjavo 2 geriausią reitingą turintys teisėjai. Ko dar galima norėti?
2017-10-09
+9
Atsakyti
kazkada gerbiau kleiza - tai buvo iki sugrizimo i europa 2013 metais - kuo toliau, tuo labiau nusisneka ir siandien visa savo kaimiecio lygi parode.. kaltint teisejus - NEVYKELIO MENTALITETAS, KA LAIKRASTIS PRIPRATES JAU TURBUT
2017-10-09
-4
Atsakyti
Krito Kleiza akyse, oi kaip krito. Atrodo pats buvęs krepšininkas ir visai neblogas, bet šitaip nusišnekėt... Kas kaltas, kad komanda bando laimėt vien tritaškius mėtydama? Tikriausiai teisėjai :D
2017-10-09
Atsakyti
Kas tiesa, tai tiesa - kartais žaidimas labiau priminė regbį. Bet kas ten kaltesnis, o kas ne galima pasakyti tik įdėmiau išanalizavus padėtį.
2017-10-09
-5
Atsakyti
snaiperisMilasIškovojom pergalę, bet džiaugsmo nėra, nes ją padovanojo teisėjai. Gaila, kad Ryto be teisėjų pagalbos įveikt negalim.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Pasikartosiu - nežinia kaip ten su klaidomis, bet Žalgiris akcentavo krepšio atakavimą iš arti, dėl ko ir laimėjo,nes lrytas pernelyg daug iššvaistė kamuolių netaikliems metimams iš trijų.
2017-10-09
-13
Atsakyti
kasiogurukokie dar teisejai, ten varzybu gale Rytas lose kaip talenta prarade, kruva kiemo lygio klaidu. tiesa sakant, Zalgiris irgi stengesi neatsilikt. butu uzteke porakart nesuzaist luzeriskai ir butu gal laimeje. ner cia ko kaltint.nu o komentatoriai tai ziuriu cia ir toliau vieni pienburniai susirinke palot vieni ant kitu, tas pats kiemo lygis.
Pritariu, nevertinant klaidų- buvo jos ar ne, bet pagrindinė ryto problema buvo savų šansų neišnaudojimas: jei iš 3 nekrenta, tai gal eik arčiau kašės, o ne mėtyk ir mėtyk?
2017-10-09
-6
Atsakyti
Iškovojom pergalę, bet džiaugsmo nėra, nes ją padovanojo teisėjai. Gaila, kad Ryto be teisėjų pagalbos įveikt negalim.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
-16
Atsakyti
Ziauriai cia Kleiza apsisiko. Net ir Ryto fanai deda ant jo uz apgailetina komplektacija. Kliedesius vare del gudaicio, o kai neislaike tai beliko tik per savo pazintis susirasti niekam nereikalinga graika, kuris siandien akivaizdziai parode koks yra apgailetinas seselis ir kiauras gynyboje. Neveltui Daviesas nuo pat pirmu minuciu iskart puole atakuoti graiku visa griaunanti lavona.

Taip apsisikti su savo pasisakymais dar reikia sugebeti. Per visus krepsinio bei naujienu portalus visi masiskai juokiasi is Kleizos. Panasu kad Kleiza greit pajus savo kailiu i koki mesla ilipo.
2017-10-09
+9
Atsakyti
kokie dar teisejai, ten varzybu gale Rytas lose kaip talenta prarade, kruva kiemo lygio klaidu. tiesa sakant, Zalgiris irgi stengesi neatsilikt. butu uzteke porakart nesuzaist luzeriskai ir butu gal laimeje. ner cia ko kaltint.

nu o komentatoriai tai ziuriu cia ir toliau vieni pienburniai susirinke palot vieni ant kitu, tas pats kiemo lygis.
2017-10-09
Atsakyti
arturas97Po tokio pasisakymo Kleiza taps visos tautos didivyriu. Ne veltui kazkuris treneris LKL serijai norejo teiseju is uzsienio, manau labai geras sprendimas butu, taip pat 10 balu pertrauskui ir ceponiui, akd eile metu komentave zal eurolygoje vis delto jie buvo ryto fanai, kaip ir kunigelis


Ne kazkuris treneris, o tavo pacesas, kuris tepe slides kai artinosi eiline dvikova su Zalgiriu. Nueik i Kleizos faceboka ir pamatysi masini juoka is Kleizos agonijos:DDDDDDDD

Kodel neberasai kad tavo bronzinio meslo kruva siandien nesidraske, o tik slifavo derinius pries eurocup? Ar pamates kaip isterijoje ardosi Kleiza su Kurciu supratai kad tavo dvesianti komanda ardesi is paskutiniuju?:DDDD
2017-10-09
+5
Atsakyti
Po tokio pasisakymo Kleiza taps visos tautos didivyriu. Ne veltui kazkuris treneris LKL serijai norejo teiseju is uzsienio, manau labai geras sprendimas butu, taip pat 10 balu pertrauskui ir ceponiui, akd eile metu komentave zal eurolygoje vis delto jie buvo ryto fanai, kaip ir kunigelis
2017-10-09
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.