Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Trečiąjį pralaimėjimą iš eilės pasiruošimo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonui etape patyrė Mindaugo Kuzminsko atstovaujama Niujorko „Knicks“ komanda.

Lietuvos rinktinės puolėjas vis dar nerungtyniavo dėl blauzdos traumos, o Jeffo Hernaceko auklėtiniai svečiuose 83:117 (24:36, 17:23, 21:24, 21:34) nusileido be pralaimėjimų draugiškų rungtynių cikle žygiuojančiai Bruklino „Nets“, laimėjusiai trečiąsyk.

Kuzminsko trauma nėra rimta ir tikimasi, kad atletas į rotaciją bus įtrauktas artimiausiu metu. Artėjančią naktį Niujorko klubas namuose sužais draugiškas rungtynes su Hjustono „Rockets“ ekipa. Naktį iš penktadienio į šeštadienį „Knicks“ lauks paskutinioji repeticija prieš NBA sezoną, kada savo aikštėje ginklus surems su Vašingtono „Wizards“.

Šį Niujorko ekipos pralaimėjimą apkartino dar ir žvaigždės Kristapo Porzingio trauma. Klubo skausmus pajutęs latvis buvo pakeistas antrojo kėlinio pabaigoje ir po ilgosios pertraukos nebepasirodė. Artimiausiu metu „Knicks“ atliks išsamesnius tyrimus bei konsultuosis su šios srities specialistais.

„Nets“: D'Angelo Russellas 16, Allenas Crabe'as 14, DeMarre'as Carrollas 12, Carisas LeVertas 12, Timofejus Mozgovas 11, Trevoras Bookeris 10.

„Knicks“: Willy Hernangomezas 17 (12 atk. kam.), Timas Hardaway 13, Ramonas Sessionsas 12.

Komentarai:
U
Jau ir dabar traumu maisas yra. Nera sezono, kai nepraleistu dvizenklio skaiciaus rungtyniu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
+2
Atsakyti
Lietuvos Vakaras
2017-ų Knicks - sudiniausia nba komanda per visa istorija
2017-10-09
+6
Atsakyti
Jj
Traumu maisas bus neuzilgo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
-4
Atsakyti
Anonimas
Pozringis neturi raumenu visai tai bus traumu maisais gaila bet tokia realybe

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.