Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Iliasas Zourosas Gruzijos rinktinę treniruos iki 2019 metų
  • „Žalgirį“ graikas treniravo 2011 ir 2013 metais
  • 2017 metų Europos čempionate Zouroso treniruojama Gruzijos rinktinė nugalėjo Lietuvos rinktinę

Gruzijos krepšinio federacijos vadovų neišgąsdino prastas šios šalies pasirodymas Europos krepšinio čempionate. Priešingai – vadovybė parodė pasitikėjimą Iliasu Zourosu.

51 metų specialistas iš Graikijos Gruzijos rinktinei diriguos iki 2019 metų. Šios šalies rinktinę Zourosas treniruoja nuo 2016 metų.

Šių metų Europos čempionatas gruzinams susiklostė nesėkmingai. Pirmenybių starte jie nukovė lietuvius, tačiau vėliau pralaimėjo visas 4 dvikovas ir į turnyro aštuntfinalį nepateko.

„Žalgirį“ Zouros treniravo du kartus – 2011 ir 2013 metais. Praėjusį sezoną jis treniravo Podgoricos „Budučnost“ krepšininkus.

Komentarai:
djgaffer
Drąsus gruzinų žingsnis.Bet gal ir teisingas.Treneris neturi klubo,nėra niekam įsipareigojęs ir galės visą dėmesį skirti PČ atrankai.Žaidėjams nereikės pratintis ir prie naujų taktikų.Pasirinko tęstinumą gruzinai ir atranka parodys,ar teisingai pasielgė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.