„Crvena Zvezda“ suolelis Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Antanas Kavaliauskas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Robertas Javtokas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Paulius Jankūnas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Edgaras Ulanovas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
„Crvena Zvezda“ suolelis Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Antanas Kavaliauskas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Robertas Javtokas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Paulius Jankūnas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Edgaras Ulanovas Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
  • Ulanovas pripažino, kad paskutinis varžovo metimas buvo jo kaltė
  • Krepšininkas sutiko – džiaugtis tokiu žaidimu nėra priežasties

Belgrado „Crvena Zvezda“ gynėjas Tayloras Rochestie paskutinę sekundę tritaškiu metimu galėjo nubraukti visas „Žalgirio“ viltis Eurolygoje startuoti pergale.

Foto galerija

Edgaras Ulanovas po rungtynių sėdėdamas rūbinėje prisiminė tą varžovo metimą. Dalindamasis mintimis puolėjas pripažino – tuo metu buvo neramu ir kaltę būtų reikėję prisiimti pačiam.

„Jo metimas nebuvo geras, jis puslaisvis metė, bet išmetė netobulai. Jei būtų įmetęs, aišku, visi žvilgsniai būtų krypę į mane“, – sakė Ulanovas.

Apie savo epizodą, kurį arbitrai peržiūrėjo video peržiūros metu: „Tikriausiai, kad tada kamuolys aikštę paliko nuo manęs, aš pats asmeniškai tuo metu taip negalvojau. Yra tokios technologijos, kurios tiksliai gali pamatyti, kaip kas buvo. Neapgalvotas epizodas, reikėjo kamuolį laikyti, bet dabar viskas jau praeityje.“

Apie savo emocijas po rungtynių: „Tai tik pirmosios rungtynės, nėra kuo džiaugtis. Nežaidžiame gerai, yra vietos tobulėti. Dar žinote, kiek tų rungytnių laukia… Pilna. Džiaugsimės, kai žaisime geriau.“

Apie startinį jaudulį: Kažkodėl man jo nebuvo, aš ramiai žaidžiau. Gal net norėjosi daugiau emocijų. Rungtynės nesiklostė gerai, buvo vangus mačas kaip visada su serbais. Jie mus įvėlė į netvarką, fiziškai žaidė… Ruošėmės tam, kalbėjome, kad labai svarbu prisiimti kamuolius, paruošti puolimą. Dabar svarbiausia, kad laimėjome, pasiekėme pirmą pergalę ir dabar ruošiamės toliau.

Apie klaidas: „Mes kol kas padarome per daug klaidų. Ne visada suprantame, ko iš mūsų nori treneris. Nelaiku suimprovizuojame, kai komandos draugas netiki tavo improvizacija. Mes dar to nejaučiame, nekontroliuojame rungtynių tempo. Kur reikia žaisti poziciniame puolime, mes kažkur skubame. Klaidos Eurolygoje yra labai labai svarbu. Šiandien jų padarėmė nemažai.

Apie savo taškus rungtynių pabaigoje: Buvo toks planas. Treneris pasakė, kad žaisime tą derinį. Kartą įmečiau, kodėl nepamėginus dar kartą? Ir varžovas buvo palankus, žiūrime ir į juos, kaip jam sekasi. Šiandien taip jau pavyko.

Komentarai:
Nu ką, sunki pergalė, bet nieko kito ir nesitikėjau. Eurolyga yra eurolyga. Aišku broko dar nemažai, bet tikiu, kad kuo toliau tuo bus geriau. Dar kartą visus su pergale.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-14
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Belgrado Crvena Zvezda
55%
27/49
Metimai iš žaidimo
40%
22/55
32
Atkovoti kamuoliai
23
17
Rezultatyvūs perdavimai
15
7
Perimti kamuoliai
11
61%
20/33
Dvitaškiai
43%
12/28
94%
17/18
Baudų metimai
79%
22/28

Rungtynių žaidėjai

Paulius  Jankūnas
15 PTS
4/6 FG
6/6 FT
Milko  Bjelica
18 PTS
5/10 FG
6/6 FT
Edgaras  Ulanovas
6 REB
4 DREB
2 OREB
Matthias  Lessort
5 REB
1 DREB
4 OREB
Vasilije  Micic
4 AS
3 TO
18 MIN
Taylor  Rochestie
7 AS
4 TO
23 MIN
Paulius  Jankūnas
28 EFF
75% 2P%
50% 3P%
Milko  Bjelica
17 EFF
60% 2P%
40% 3P%