Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Jau šią savaitę prasidės naujasis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonas, o vicečempionei Klivlando „Cavaliers“ ekipai jis iškart prasidės intriguojančia akistata.

Spalio 18-ąją į Klivlandą atvyks vasarą sustiprėjusi Bostono „Celtics“ ekipa, į kurią triukšmingai persikėlė ne vienus metus Ohajuje rungtyniavęs Kyrie Irvingas.

Maža to, „keltai“ jau dabar įvardijami kaip bene pagrindiniai kandidatai Rytuose mesti iššūkį „Cavaliers“ klubui grumtynėse dėl bilieto į NBA superfinalą.

Vis tik prieš būsimąjį sezono startą „Cavs“ vairininkas Tyronnas Lue dvikovos su „Celtics“ nesureikšmina.

„Tai tik vienos rungtynės. Aišku, abi komandos nori susigrumti viena su kita, tačiau aišku ir tai, kad nė vieni iš mūsų nelaimės čempionato, jei laimės ar suklups pirmose rungtynėse. Mes esame pasiruošę pirmajam mačui, tačiau žinome, kad „Celtics“ nėra pagrindinis mūsų sezono akcentas“, – sakė Lue.

Tai bus pirmas kartas, kai į Klivlandą grįš vasarą garsiai „Cavaliers“ palikęs Irvingas. Gynėjas vėliau spėjo pasisakyti, kad Bostonas yra gerokai sportiškesnis miestas, kurio žmonės ir kultūra stipriai skiriasi nuo Klivlando, o šie pasisakymai sukėlė nepasitenkinimą tarp „Cavaliers“ žaidėjų.

Tiesa, paklaustas apie buvusį komandos draugą, Kevinas Love'as išliko ramus.

„Visi žinome, kad Kyrie yra žaidėjas. Man patiko žaisti su juo, bet dabar jis bus kitoje barikadų pusėje. Bus daug emocijų, daug sirgalių, todėl bus gera kova. Mums reikės pergalės. Nesvarbu, kas kitoje barikadų pusėje vilki varžovų marškinėlius“, – sakė puolėjas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.