Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix
  • Aldridge'as su „Spurs“ sudarė naują 3 metų, 72 mln. vertės kontraktą
  • Paskutiniai kontrakto metai – tik iš dalies garantuoti
  • Šį sezoną Aldridge'as uždirbs 21,4 mln. JAV dolerių
  • Dar vasarą „Spurs“ bandė puolėją iškeisti į kitą komandą

LaMarcusas Aldridge’as ir San Antonijaus „Spurs“ susitarė dėl naujos trejų metų, 72 mln. JAV dolerių vertės sutarties. Pagal ją 32 metų krepšininkas San Antonijuje žais iki 2021 metų vasaros.

Tiesa, paskutinis sezonas yra tik iš dalies garantuotas – per jį Aldridge’as yra tikras tik dėl 7 mln. JAV dolerių.

Šį sezoną Aldridge’as uždirbs 21,4 mln. JAV dolerių, tada jis pasinaudos teise pratęsti kontraktą, pagal kurį 2018-2019 m. sezoną uždirbs 22,3 mln. JAV dolerių, o nauja sutartis įsigalios 2019 metų vasarą.

Dvejus metus San Antonijaus klube rungtyniaujantis aukštaūgis ne visada buvo patenkintas savo vaidmeniu joje, kaip ir klubas ne visada džiaugėsi juo. Prieš šių metų NBA naujokų biržą „Spurs“ bandė Aldridge’ą iškeisti, tačiau neatsirado tinkamo mainų partnerio.

Šio sezono treniruočių stovyklos pradžioje Aldridge’as su treneriu Greggu Popovichiumi turėjo atvirą pokalbį, po kurio nuspręsta sutartį pratęsti.

Praėjusį sezoną Aldridge'as vidutiniškai rinko po 17,1 taško, atkovojo po 7,4 kamuolio bei atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.