Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Jamesas prisipažino neperkantis mobiliųjų programėlių
  • Su Wade'u jis bičiuliaujasi nuo 2003 metų, kai susitiko prieš NBA naujokų biržą
  • Baisiausia Jameso diena – sugrįžimas į Klivlandą pirmą kartą apsivilkus „Heat“ marškinėlius
  • Irvingą pavadino „vaikiu“

LeBrono Jameso turtas yra vertinamas šimtais milijonų JAV dolerių, tačiau tai nereiškia, kad jis pinigus švaisto į kairę ir dešinę. Netgi priešingai – jo bičiulis Dwyane’as Wade’as Jamesą pavadino šykščiu žmogumi.

Išgirdęs tokį draugo įvertinimą, Jamesas nesiteisino. Netgi priešingai – jis atskleidė neperkantis mobiliųjų programėlių.

„Užsienyje neįsijungiu mobilaus interneto, niekada neperku programėlių. Netgi „Pandora“ programėlė pas mane groja su reklamomis“, – kvatodamas pasakojo Jamesas.

„Pandora“ yra populiari muzikos transliavimo programėlė ir jos atstovai iš karto sureagavo į tokią Jameso žinutę, socialiniame tinkle „Twitter“ pasiteiraudami, ar jis nenorėtų gauti „Premium“ paskyros, kurioje nebeliktų reklamos.

„Na… Jeigu jau reikalaujate“, – toks buvo Jameso atsakymas.

Jameso interviu ESPN televizijai, kuriame jis į klausimus atsakinėjo kartu su Dwyane’u Wade’u, buvo kupinas smagių ir šiltų epizodų. Bičiuliai prisiminė, kaip pirmą kartą susitiko 2003 metais, prieš NBA naujokų biržą.

Wade’as atskleidė, kad tada Jamesas nerodė jokių pasipūtimo požymių, kokių būtų galima tikėtis iš pirmojo naujokų biržos šaukimo. Persimetę keliais žodžiais, krepšininkai tada suprato, kad juos daug kas sieja.

2010 metais jie tapo komandos draugais Majamio „Heat“ ekipoje ir Jamesas sako niekada nepamiršiantis sugrįžimo į Klivlandą tų metų gruodžio 2 dieną.

Tai buvo pirmoji Jameso akistata su buvusia komanda buvusioje arenoje ir atmosfera buvo tokia įtempta, kad „Cavaliers“ pasamdė papildomų policininkų – tiek uniformuotų, tiek užsislėpusių, kad būtų užtikrinta tvarka.

„Tos dienos niekada nepamiršiu“, – tikino Jamesas.

Atmosfera buvo tokia įkaitusi, kad „Cavaliers“ talismanas po savo kostiumu vilkėjo neperšaunamą liemenę. Jamesas tikino buvęs apmėtytas baterijomis, o Wade’as sakė nieko panašaus nematęs per visą savo gyvenimą.

Paklaustas, ar kažkas panašaus laukia Kyrie Irvingo, į Klivlandą atvyksiančio su Bostono „Celtics“ jau pirmąją naujo sezono dieną, Jamesas tik nusijuokė: „Nieko panašaus“.

„Vaikis padarė tai, ką norėjo padaryti, – apie Irvingą atsiliepė Jamesas. – Toks buvo jo likimas. Kaip ir sakiau, kartu praleidome trejus neįtikėtinus metus, aš norėjau, kad tai tęstųsi, tačiau taip neįvyko. Dabar savo energiją skiriu tiems vaikinams, kurie yra šioje komandoje.“

Paklaustas, kodėl Irvingą vadina vaikiu, Jamesas nesutriko. 

„Nes jis vaikis. Aš irgi kažkada buvau vaikis“, – atsakė „Cavaliers“ žvaigždė.

Komentarai:
tai kad jus nusisnekate
neidomu jusu komentarus skaityti, uzaukite pagaliau
2017-10-18
-1
Atsakyti
antanas
Sitas adaptas tik ant alkoholio ir narkotiku pinigu negaili

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-17
+3
Atsakyti
?
Tai kas kad neperka? Kam pirkt tai kas nereikalinga.
2017-10-17
+3
Atsakyti
buuDDDU
apgailetinas Lebronas,net geda skaityti ta ka jis daro...
2017-10-17
-4
Atsakyti
faq
Ar sykstumas, ar racionalumas (nevartotojiskumas)?
2017-10-17
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.