Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
  • LKL po pokalbių su klubų vadovai nusprendė prisitaikyti prie pirmojo FIBA lango
  • Nutarta nukelti dvejas rungtynes
  • Tarptautiniame fronte besivaržančių klubų prašymu pakeistos dar dviejų susitikimų datos

Lietuvos krepšinio lyga nusprendė nevykdyti „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynių per pertrauką, skirtą tarptautinėms varžyboms, ir atliko tvarkaraščio pakeitimus.

Pasitarus su klubų atstovais nuspręsta nukelti dvejas „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynes, kurios buvo planuotos lapkričio pabaigoje.

Kėdainių „Nevėžio“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ rungtynes planuojamos lapkričio 29 d. (vietoje lapkričio 22 d.).

„Nevėžio“ susitikimas su Prienų–Birštono „Vytautu“ vyks gruodžio 12 d. (vietoje lapkričio 26 d.).

Abejos rungtynės buvo planuotos per nacionalinių komandų langus, dėl to galėjo nukentėti visi trys klubai, savo sudėtyse turintys potencialių nacionalinių komandų žaidėjų.

Nacionalinės rinktinės lapkričio 23-27 dienomis žais atrankos į pasaulio čempionatą rungtynes.

Be to, dėl klubų, dalyvaujančių tarptautinėse varžybose, prašymų atlikti dar du „Betsafe–LKL“ čempionato tvarkaraščio pakeitimai.

„Nevėžio“ rungtynės su Alytaus „Dzūkija“ pavėlintos viena diena (vyks lapkričio 6 d.), o „Pieno žvaigždžių“ susitikimas su Vilniaus „Lietuvos rytu“ diena paankstintas (vyks lapkričio 4 d.).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.