Renaldas Seibutis skambiai pradėjo naują Betsafe–LKL čempionatą ir pateikė rimtą paraišką rinktinę formuojančiam Dainiui Adomaičiui.

Renaldas Seibutis

Renaldas  Seibutis
Renaldas  Seibutis
MIN: 29.97
PTS: 11.86 (60.49%)
REB: 3.14
AS: 2.43
ST: 1.43
BS: 0.14
TO: 1.14
GM: 7

32 metų gynėjas po blankaus sezono Kauno „Žalgiryje“ nebuvo kviečiamas į Europos čempionatą, tačiau tapęs Klaipėdos „Neptūno“ žaidėju priminė apie save. Krepšininką rinktinėje Adomaitis norėjo matyti, tačiau bendru sutarimu buvo nuspręsta Seibučiui į nacionalinės komandos stovyklą nevažiuoti.

11,9 taško ir 14,3 naudingumo balo per rungtynes sustiprėjusioje Betsafe–LKL lygoje turėjo kristi į akį Adomaičiui, o Seibučio noras apsivilkti rinktinės marškinėlius dabar didesnis nei anksčiau.

„Įsivaizduokit, visi draugai, su kuriais kartu augome, ir visi siekiame bendro tikslo, – duodamas interviu LKL.LT apie rinktinę kalbėjo Seibutis. – Visi atvažiuoja su geriausiomis emocijomis, su vienu tikslu kovoti už mūsų brangią Lietuvą. Čia nieko aukščiau negali būti.“

Rubrikoje „Savaitės interviu“ vienas iš „Neptūno“ lyderių taip pat prisiminė šuolį iš Vilniaus „Sakalų“ į Pirėjo „Olympiakos“, gyvenimą Graikijoje ir stiprėjantį Betsafe–LKL čempionatą.

Komentarai:
Bubis
Bubis seibutis
2017-10-22
-1
Atsakyti
O vaiko gimimas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-18
-4
Atsakyti
pipiras
Pagarba tokiems krepšininkams. Sėkmės, Renaldai.
2017-10-18
-19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
23,4
Pataiko: 23,4
Taiklumas: 55,8%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Juan Palacios