Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius
  • Pastarąjį sezoną Sofoklis nežaidė dėl Achilo traumos
  • Bandė įsitvirtinti „Aris“ komandoje, tačiau galiausiai prisijungė prie „Trikala“ klubo
  • 2015-2016 m. sezone jis Europos taurėje rinkdavo vid. po 13,4 taško

Praėjusį sezoną dėl Achilo sausgyslės traumos praleidęs Sofoklis Schortsanitis pasiekė susitarimą su Trikalos „Trikalla“ ekipa.

Graikas iš pradžių dalyvaus tik komandos treniruotėse, kuriose bandys įgyti optimalią sportinę formą, o ant parketo rungtynėse žengs kiek vėliau.

32 metų 206 cm ūgio milžinas praėjusį gruodį turėjo sutartį su Patrų „Apollon“ klubu, kuriame nesužaidė nė vienerių rungtynių dėl minėtos traumos. Tuo metu šiam klubui vadovavo Kostas Meksas, kuris ir vėl pasiryžo suteikti šansą Schortsaničiui Trikalos ekipoje.

Vidurio puolėjas praėjusį mėnesį taip pat bandė įsitvirtinti Salonikų „Aris“ gretose, tačiau to jam padaryti nepavyko.

Schortsanitis paskutinį kartą vilkėjo Atėnų PAOK klubo marškinėlius ir 2015-2016 m. sezone vidutiniškai Europos taurės turnyre rinkdavo po 13,4 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo. 

Praeityje graikas yra atstovavęs tokiems klubams kaip Pirėjo „Olympiacos“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Belgrado „Crvena Zvezda“.

Komentarai:
siaubas
Marškinėlių neapsivilko ,nes fiziškai neįtelpa...

Ne gaivint reik,bet mažiau ėst...
2017-10-19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.