Nuotr.:

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) bendruomenę sukrėtusi Bostono „Celtics“ naujoko Gordono Haywardo kraupi trauma palietė ir lygos legendos Kobe Bryanto vidinius jausmus. 

Gordon Hayward

Gordon  Hayward
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: SF
Amžius: 27
Ūgis: 203 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: JAV

Buvęs krepšininkas socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo bendra judviejų nuotrauka bei Haywardui skyrė emocingą žinutę.

„Būk liūdnas. Būk piktas. Būk nusivylęs. Šauk. Verk. Tylėk. Kai atsikelsi, tu galvosi, jog tai tik košmaras, kol suprasi, kad tai iš tiesų yra realu. Būsi piktas ir norėsi grįžti atgal viena diena, vieneriomis rungtynės, tuo lemiamu momentu. Tačiau tikrovė to padaryti neleis. 

Tai – laikas judėti į priekį, susikoncentruoti į tai, kas nuo tavęs priklauso, jog būtum pasirengęs operacijai. Užduoti visus klausimus, kad visiškai suprastum procedūrą ir galėtum ją įsivaizduoti savo pasąmonėje, tikėdamas jos sėkme.

Tuomet dėmėsys – į kasdienį reabilitacijos procesą. Laukia ilga kelionė, bet jeigu tu susikoncentruosi į mažas detales, tu atrasi paprastų dalykų grožį, kuris iki šiol buvo priimamas kaip savaime suprantamu. Tai taip pat reiškia, jog grįžus tau priklausys nauja perspektyva. 

Būsi dėkingas vėl galėdamas atsistoti, vaikščioti, bėgioti bei treniruosies daug sunkiau nei iki šiol. Pamatysi, kaip augi su kiekvienu mažu žingsniu bei sugrįši dar geresnis žaidėjas. Didžiausios sėkmės šioje kelionėje, mano brolau“, – pabrėždamas „Mambos mentalitetą“ rašė Bryantas.

Haywardas skaudžią traumą patyrė pirmose NBA sezono rungtynėse sužaidęs vos kiek daugiau nei penkias minutes. Krepšininkas iš karto buvo apsuptas medikų bei išgabentas į ligoninę. Jis rungtyniauti negalės mažiausiai pusmetį.

Komentarai:
as
#mambamentality
2017-10-18
-3
Atsakyti
Tomas
Už vertimą silpnas 6
2017-10-18
+3
Atsakyti
Gal ir instagram.. :D aš vintažinis, nepripažįstu tų puslapių.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-18
-1
Atsakyti
instagram
@Serbentautas, gal instagram?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-18
-1
Atsakyti
Turėčiau twitter - palaikinčiau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.