Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas
  • Adamas Vačinskis – vienintelis kandidatas rungtyniaujantis Eurolygoje
  • Lenkijos rinktinė lapkričio 26 d. susitiks su Lietuvos krepšininkais
  • Iš viso į rinktinę yra pakviesta 20 krepšininkų

Artėjant atrankai į pasaulio krepšinio čempionatą, savo preliminarią sudėtį paskelbė Lenkijos komanda.

Į rinktinę yra pakviestas Adamas Vačinskis rungtyniaujantis Malagos „Unicaja“ ekipoje, kuri varžosi Eurolygoje, taigi dar nėra visiškai aišku, ar krepšininkas galės padėti savo šaliai.

Lenkai atrankoje į pasaulio krepšinio čempionatą lapkričio 23 dieną namuose žais prieš Vengrijos rinktinę, o lapkričio 26-ąją atvyks į Klaipėdą, kur susitiks su Lietuvos nacionaline rinktine.

Be minėtų komandų grupėje taip pat varžosi ir Kosovo ekipa.

Preliminarus Lenkijos rinktinės sąrašas: Aleksandras Balčerovskis, Aaronas Celas, Aleksandras Čyzas, Tomašas Gielas, Karolas Grušeckis, Adamas Hrycaniukas, Pšemyslavas Karnovskis, Lukašas Košarekas, Damianas Kuligas, Filipas Matčakas, Marcelas Ponitka, Mateušas Ponitka, A.J. Slaughteris, Michalas Sokolovskis, Adamas Vačinskis, Mikolajus Vitlinskis, Jakubas Vojčiekovskis, Pšemyslavas Zamojskis, Jaroslavas Zyskovskis, Pšemyslavas Žolnierevičius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.