Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix
  • Mirotičius nerungtyniaus 4-6 savaites
  • „Bulls“ Portisą suspendavo aštuonerioms rungtynėms
  • Sunkiojo krašto pozicijoje rungtyniaus Lauri Markkanenas

Po vakarykščio ginčo tarp „Bulls“ aukštaūgių Nikola Mirotičiaus ir Bobby Portiso ekipą bei jos sirgalius pasiekė neguodžiančios naujienos.

Po šiandien atliktų tyrimų Čikagos klubas išplatino pranešimą, kuriame nurodė, jog Mirotičius bus priverstas pailsėti bent 4-6 savaites. Teigiama, kad aukštaūgiui lūžo du kaulai veido srityje bei buvo įsitikinta, jog atletas nepatyrė smegenų sukrėtimo.

Tuo metu Portisas savo šanso išbėgti ant parketo taip pat turės palaukti, mat klubas jį suspendavo aštuonerioms rungtynėms.

„Bulls“ viceprezidentas krepšinio operacijoms Johnas Paxsonas teigė, jog „klubas turi palaikyti savo žaidėjus ir jis tai darys“. Jis taip pat apibūdino Portisą kaip „gerą vaikį, kuris padarė klaidą.“

Tuo metu vyriausiasis ekipos treneris Fredas Hoibergas patvirtino, jog sunkiojo krašto puolėjo poziciją artimiausiose rungtynėse užims jaunasis suomis Lauri Markkanenas.

Komentarai:
GazasDugnas
prasileido zmogelis
2017-10-19
+3
Atsakyti
Gal ir gerai. Suomis tures proga pasireikst.
2017-10-19
-13
Atsakyti
...
Andriuškevičiaus pėdom :)
2017-10-18
-9
Atsakyti
Anonimas
kaip bokse :D
2017-10-18
+15
Atsakyti
Anonimas
Antraste gerule

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-18
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.