Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt
  • Rimas Kurtinaitis liko patenkintas savo komandos pasirodymu puolime ir gynyboje
  • Jimmy Baronas: „Mums trūko kai kurių žaidėjų, bet išlikome kaip komanda“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Serbijos sostinėje Belgrade pagaliau atsidarė savo pergalių sąskaitą Europos taurės turnyre, 91:80 nugalėdamas vietos „Partizan“ ekipą.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
28
Naudingumas
31
Tritaškiai
63%
5/8
Atkovoti kamuoliai
7

Vilniečiams ši pergalė buvo reikalinga ir psichologiškai, kuomet praėjusią savaitę namuose buvo startuota nesėkme prieš Bilbao „RETAbet“ komandą (83:93). 

„Nesame blogojo sportinėje formoje, esame gera komanda. Praėjusiose rungtynėse su Bilbao komanda turėjome smulkių problemų, bet šiandien puikiai sužaidėme puolime, o gynyboje taip pat nebuvome blogi.

Negalėjome sulaikyti Patricko Millerio, kuris yra puikus žaidėjas, tačiau mes gerai atakavome jų gynybą. Visi žino, kaip sunku žaisti Belgrade. Esu patenkintas šia pergale“, – po rungtynių kalbėjo „Lietuvos ryto“ vairininkas Rimas Kurtinaitis.

Lemiamu metu „Lietuvos rytą“ itin stipriai timptelėjo legionieriai, o vienas jų – Jimmy Baronas. Sostinės ekipos amerikietis per lemiamas 4 ketvirtojo kėlinio minutes smeigė du tritaškius bei pataikė dvi baudas, o snaiperio indėlis leido „Lietuvos rytui“ galutinai pabėgti.

„Nesužaidėme geriausių savo rungtynių, tačiau svarbiausias dalykas, kad jas baigėme galingai. Pradėjome baisiai, mums trūko ne vieno žmogaus, kai kurie žaidė ne savo pozicijose, bet išlikome kartu kaip komanda. Esu laimingas dėl sirgalių, kurie keliavo kartu su mumis, žaidėje atvirą ir gražų krepšinį.

Treneriai mums įpūtė daug pasitikėjimo, kai kurie iš mūsų ryškiai pasitempė. Esu laimingas už klubą ir Vilnių“, – džiaugėsi Baronas.

Kitas Europos taurės rungtynes spalio 24-ąją vilniečiai žais su Krasnodaro „Lokomotiv“ komanda namuose.

Komentarai:
Vytautas
Butu Partizan kombank arenoi zaide as abejoju ar laikrasciai būtų ištempė :)
2017-10-21
+3
Atsakyti
djgaffer
Kokią jis ten gynybą mato,kai 80 tšk.praleido.Tegul džiaugiasi,kad šiaip ne taip laimėjo.Ten be tų dviejų legionierių nėra ka žaist,vien jaunimėlis.Ir tai prireikė fantastinių metimų iš tritaškių,kad nugalėtų.Echodo tik gaila,kad tą traumą patyrė.Gal nieko rimto.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
-2
Atsakyti
del fanu
na kas liecia fanus, tai siandien Partizanas zaidzia Albanijoje europos lygoje futbole, tai naturalu, kad visi "Grobariai" yra Albanijoje, ypatingai zinant kokie santykiai tarp serbu ir albanu.

Gaila, kad kai kuriems LR zaidejams, ypac jauniesiems, neteko patirt ka reiskia zaisti Pioner arenoje is tikro :)
2017-10-19
-5
Atsakyti
Kurtiny
"gynyboje taip pat nebuvome blogi" tu gal akis prasiplauk biski, arba maziau savo placentos naudok, gynyboje mat neblogi jie buvo, juodukai du absoliutus vidutiniokai, kokius Eurolygoje su ziburiu nerasi, narde ir ką norėjo po kasiu, apeidavo savo tiesiogini gyneja kaip visiska vaika, puolime taip pakrito babunes nusenusiam graikui todel ir laimejote, bet, kad zaidimas buvo visumoje tragiskas zadziant pries vaikus, kurie laisvi pramete turbut 20 metimu 4 kelinyje
2017-10-19
-1
Atsakyti
as
Nū raudoni pusdebiliai islyskite tokie arturai 97 ar dilmah davai pradedam savo suda kelti i dausas kokie super herojai tas sikpoperis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
+7
Atsakyti
Irmis
Teisingi Rimo žodziai,o fanai rasantys yra apgailetini,jiem viskas netinka,pralaimi blogai,laimi vel blogai .

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
+1
Atsakyti
Vilius
Reiktu suprast ir Rima, jis zmogus pergales Europoja atsimena tik is Khimki laiku tada si pergale jam milziniskas pasiekimas( turint galvoje kad daugiau pries ka laimet nelabai ir liko) . O Partizanas kaip ir daug garsiu balkanu klubu ( Cibona Zadar Split-Kroatija, Olimpija-Slovenija, Budicnos-Juodkalnija) like tik kruva nepilnameciu ir kazkada galingu buves vardas, net fanu neliko..nors Rimyas ale kazkokia atmosfera ten jaute..Smagu uz ji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
Atsakyti
11
Cia jis pats save labiau pagyre, svencia didysis strategas nugalejes Nevezio lygio komanda su vienu zaidzianciu zaideju, atvykusiu is Dominykos lygos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-19
-1
Atsakyti
deivux
nu sorry juokingaii skamba,visi zinom kaip sunku zaisti belgrade......kad nebuvo futbolo fanu ir isvis nuline atmosfera buvo...kaip kokioj zalgirio arenoje...parekauja kelis sukius ir tyla kaip baznycioje...cia tas pats buvo vakar partizano arenoje...jokios atmosferos
2017-10-19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Belgrado Partizan
Vilniaus Lietuvos rytas
40%
29/72
Metimai iš žaidimo
47%
32/68
40
Atkovoti kamuoliai
37
10
Rezultatyvūs perdavimai
21
5
Perimti kamuoliai
3
16
Pražangos
19
7
Prarasti kamuoliai
7

Rungtynių žaidėjai

Patrick  Miller
24 PTS
10/19 FG
4/5 FT
Rokas  Giedraitis
28 PTS
11/15 FG
1/2 FT
Vanja  Marinkovic
7 REB
7 DREB
0 OREB
Travis  Peterson
11 REB
10 DREB
1 OREB
Nigel Cole  Williams-Goss
6 AS
2 TO
18 MIN
Artūras  Jomantas
5 AS
1 TO
18 MIN
Patrick  Miller
24 EFF
59% 2P%
0% 3P%
Rokas  Giedraitis
31 EFF
86% 2P%
63% 3P%