Jekaterinburge (Rusija) vykstančių ketvirtųjų Pasaulio lygos moterų krepšinio varžybų finalinio turnyro rungtynėse dėl septintosios vietos šeštadienį Vilniaus TEO komanda 73:78 (10:16, 17:28, 24:19, 22:15) nusileido „Habana Basketball“ ekipai iš Kubos.

Vilniaus komandai Nykesha Sales pelnė 22 taškus, Eglė Šulčiūtė surinko 18 taškų ir atkovojo 7 kamuolius, Jelena Levčenka pridėjo 13 taškų ir 13 atkovotus kamuolius, Rima Valentienė įmetė 8 taškus, Sandra Valužytė ir Kristin Haynie – po 6, Gintarė Petronytė ir Ieva Šimkutė taškų nepelnė.

TEO komanda po krepšiais pralaimėjo kovą dėl kamuolių 31-41.

Nugalėtojoms Yayma Boulet Peillon pelnė 21 tašką ir atkovojo 11 kamuolių.

Finale susitinka Maskvos CSKA (Rusija) ir JAV rinktinė, dėl trečiosios vietos kovos Kinijos rinktinė bei Jekaterinburgo UGMK (Rusija) komanda.
Komentarai:
Kažkas čia šiemet ne taip su TEO. Gavo nuo visų, LMKL irgi nebėra tų nerealių triuškinimų.
2007-10-27
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.