Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Ketvirtąją vietą praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygos teisėjų reitinge užėmęs Artūras Šukys debiutavo Eurolygos rungtynėse.

Vakar arbitras teisėjavo Stambulo derbyje, kuriame susikovė „Fenerbahče“ ir „Anadolu Efes“ komandos.

Šukys prieš tai dvi savaites vadovavo Europos taurės rungtynėms. Spalio 11-ąją arbitras švilpė Podgoricos „Buducnost“ ir Emilijos Redžo „Grissin Bon“ komandų akistatoje, o praėjusią savaitę teisėjavo rungtynėms Turine, kur susikovė vietos Fiat ir Andoros „MoraBanc“.

Eurolygoje be Šukio iš Lietuvos taip pat teisėjauja Jurgis Laurinavičius. Tuo metu Tomas Jasevičius, Vilius Mačiulaitis ir Gintaras Vitkauskas dirba FIBA Čempionų lygoje. Likę Lietuvos krepšinio teisėjai, tarp kurių – ir trečias pagal reitingą Gytis Vilius, vadovauja FIBA Europos taurės, Moterų Eurolygos ir Moterų Europos taurės varžyboms.

2016-2017 m. sezone Šukys teisėjų reitinge surinko 171,6 balo ir užėmė ketvirtąją vietą. Trečias liko Gytis Vilius (181,9 balai), antras – Jurgis Laurinavičius (188,1 balai), pirmas – Tomas Jasevičius (197,9 balai).

Komentarai:
UKV
Sveikinimai pasirinkus teisingą barikadų pusę debiutui. To nusipelno visi LKL teisėjai :)
2017-10-26
+16
Atsakyti
Sveikinu
Saunuolis, Arturai!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-26
+15
Atsakyti
priminimas
sitas teisejas turi kiausus,pries pora metu nepabiijojo skirti bauda Lukauskiui (kas buvo visiskai teisinga) rungtyniu pabaigoje,per LKL pusfinali tarp L.ryto ir Neptuno.Uz ka dar kita sezona ji "pjove" Pacesas ir "laikrastis".
2017-10-26
+6
Atsakyti
anyžius
Šaunuolis Ambalas. Reikia tikėtis, kad nesusigadins karjeros metęs smirdančią FIBA ir pasirinkęs Eurolygą. Sėkmės Artūrai!!!
2017-10-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.