Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix
  • Nate'as McMillanas teigia, jog mato abu krepšininkus rungtyniaujančius kartu

  • Sabonis puikiai išnaudoja jam suteiktą laiką, kol Turneris yra iškritęs iš rikiuotės

  • Lietuvis šiame sezone vidutiniškai įmeta po 11,2 taško, sugriebia po 9,8 kamuolio ir atlieka po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Indianos „Pacers“ ekipa ieško būdų, kaip pagerinti kovą dėl atšokusių kamuolių, ir, pasak vyriausiojo ekipos trenerio Nate‘o McMillano, išeitis gali būti Myleso Turnerio ir Domanto Sabonio duetas.

Myles Turner

Myles  Turner
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: C
Amžius: 21
Ūgis: 211 cm
Svoris: 108 kg
Gimimo vieta: JAV

„Matau šiuos vyrukus žaidžiančius kartu, – teigė McMillanas. – Jie mums pridėtų ūgio ir universalumo. Žaistume aukštu penketu, bet taip pat turėtume greičio ir atletiškumo, kuris reikalingas ginantis ir derinių išpildymui.“

Turneris patyrė smegenų sukrėtimą dar pirmose sezono rungtynėse ir potencialus šio dueto išbandymas nusikėlė į tolimesnę ateitį. Pagrindinio „Pacers“ vidurio puolėjo trauma puikiai pasinaudojo Sabonis, kuris užėmė Turnerio vietą startiniame penketuke ir vidutiniškai atkovoja po 9,8 kamuolio.

Sabonio žaidimo laiką riboja asmeninės pražangos, tačiau rungtynėse su Oklahomos „Thunder“ per kiek mažiau nei 19 minučių lietuvis vis tiek sugebėjo atkovoti net 11 kamuolių.

Sabonis šį sezoną vidutiniškai pelno po 11,2 taško, atkovoja po 9,8 kamuolio ir atlieka po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Myles Turner

Myles  Turner
Myles  Turner
MIN: 33.93
PTS: 21 (70.59%)
REB: 14
AS: 2
ST: 0
BS: 4
TO: 1
GM: 1