Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
  • Kol kas prastai pasirodanti „Cavaliers“ sušaukė svarbų komandos susirinkimą
  • Treneris Lue atvirai pareiškė, kad jo auklėtiniai nesimėgauja krepšiniu
  • „Cavs“ kol kas Rytuose žengia 11-oje vietoje

Po septynerių rungtynių – 11-a vieta Rytų konferencijoje. Tikrai ne tokio sezono starto tikėjosi NBA vicečempionė Klivlando „Cavaliers“ ekipa, tačiau jos sezono startas kol kas klostosi būtent taip.

Keturi ankstyvi pralaimėjimai Ohajo valstijos komandai siunčia rimtus signalus – jei taip ir toliau, sustiprėjusioje Rytų konferencijoje „Cavs“ gali prarasti savo pozicijas.

„Cavaliers“ nusprendė į tai reaguoti sušaukiant komandos susirinkimą. Komandos superžvaigždė LeBronas Jamesas patikino, kad susitikimo metu garsiausiai skambėjo ne tik jo balsas.

„Beveik visi kalbėjo. Tai buvo produktyvus susitikimas“, – sakė LeBronas.

Tokie susitikimai „Cavaliers“ komandoje nėra naujiena. Taip pat buvo ir čempioniško 2015-2016 metų sezono pradžioje, kuri komandai nesiklostė gerai.

„Cavaliers“ šį sezoną vidutiniškai į savo krepšį praleidžia po 110,1 taško, tai – viena iš 5 blogiausių lygos gynybų. Tai pripažinti linkęs ir komandos treneris Tyronnas Lue.

„Už aikštelės ribų turime nuostabią atmosferą, tačiau ją reikia perkelti ir į aikštelę. Turime kalbėtis, bendrauti, mėgautis žaidimu kartu. Dabar mes nesimėgaujame krepšiniu“, – atvirai kalbėjo specialistas.

Artėjančią naktį „Cavaliers“ namie susikaus su Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa.

 

Komentarai:
Ha!
Tu daunas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-01
+1
Atsakyti
Ha!
Kur cia megausies, kai snake'as teps slides i LA po sezono, o ir siaip patys zino, kad finale vistiek atserti bus.
2017-11-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
10,4
Pataiko: 10,4
Taiklumas: 34,6%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Kyle Korver