Pirmąkart nuo pirmojo lygos sezono, ULEB taurės finalas bus surengtas ne Belgijos mieste Šarlerua. Kitų metų balandžio 10-13 dienomis Italijos mieste Turine bus surengtos finalinio aštuoneto varžybos, kuriose ir paaiškės stipriausia ULEB taurės komanda.

Oficialiai apie tai bus pranešta antradienį spaudos konferencijoje Turine. Joje dalyvaus ULEB vadovas Jordi Bertomeu, Turino meras Sergio Chiamparino bei miesto komandų atstovai.

Pradėjus rengti ULEB taurės varžybas 2002 metais, tik pirmąjį sezoną finaliniai mačai buvo žaidžiami ne Šarlerua mieste. Tada po vienas rungtynes buvo žaidžiama komandų finalininkių miestuose.

Po to ketverius metus iš eilės finalai vykdavo Belgijoje. Du kartus šiame mieste ULEB taurės sezoną užbaigė Vilniaus „Lietuvos rytas“.

Komentarai:
Na ką Šiaulių gerbėjai jau gali pradti krautis daiktus į Turiną :D :D :D
2007-10-30
-1
Atsakyti
Jej butu finaliniam astuonete Siauliai butu tiesiog nuostabu :)
2007-10-30
Atsakyti
salrerua muziku kitatauciu balvonu miestas! Italija, Turinas... VISAI KITAS LYGIS
2007-10-30
-2
Atsakyti
Na jo... Aštuonetas tai tikrai per daug, juolab per 4 dienas....
2007-10-30
+1
Atsakyti
finalinis astuonetas...

kokia dar nesamone prigalvos???
2007-10-30
+3
Atsakyti
Aciu,zinosiu =DD nx tokia informacija mums?Ka idomesnio sunku parasyt?
2007-10-30
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.