Dalaso „Mavericks“ ekipą prieš naują sezoną papildys veteranas Juwanas Howardas. Krepšininkas į Dalasą sugrįžta po penkerių metų pertraukos.

Howardas pirmadienį susitarė su Minesotos „Timberwolves“ ekipa dėl kontrakto išpirkimo. Praėjusį sezoną jis rungtyniavo Hiustono „Rockets“ gretose, tačiau vasarą perėjo į „Timberwolves“ ekipą. Kai šią komandą paliko Kevinas Garnettas, Howardas nebenorėjo likti Minesotoje.

Oficialiai „Mavericks“ nariu Howardas galės tapti trečiadienio naktį, kai praeis 48 valandų terminas po sutarties nutraukimo su „Timberwolves“. Kad atsirastų vietos „Mavericks“ ekipoje, atleistas atsarginis „centras“ DJ Mbenga.

Praėjusį sezoną atstovaudamas „Rockets“ ekipai Howardas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 9,3 taško ir atkovodavo 5,8 kamuolio.

Komentarai:
DJ Mbenga... o ka, butu geras DJ'jaus nickas ))) DJ Mbenga... nice...
2007-10-31
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.