Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta
  • „Real“ centras Ayonas dėl peties traumos nežais apie 3 mėnesius
  • Meksikietis buvo pagrindinis vidurio puolėjas, Eurolygoje rinkęs po 17,2 naudingumo balo
  • Madrido komandoje dėl sužeidimų negali žaisti dar du centrai Kuzmičius ir Randolphas

Dėl traumų šį sezoną stipriai kenčianti Madrido „Real“ komanda turi dar vieną rimtą netektį. Ispanijos klubui apie tris mėnesius negalės padėti pagrindinis vidurio puolėjas Gustavo Ayonas.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
85,5
Pelno taškų: 85,5
Taiklumas: 46,0%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 100
Blogiausias pasiekimas: 75
Daugiausia pelno: Luka Doncic

Meksikietis susižeidė petį Ispanijos lygos rungtynėse su Tenerifės „Iberostar“ komanda. Peties skausmais aukštaūgis skundėsi jau kelis mėnesius, o dabar buvo priverstas gultis ant operacinio stalo.

Nuo 2014 metų „Real“ komandoje žaidžiantis 32-ejų metų 208 cm ūgio Ayonas šį sezoną Eurolygoje per 28 minutes pelno po 11 taškų, atkovoja po 8 kamuolius, atlieka po 3,6 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,8 kamuolio ir surenka po 17,2 naudingumo balo.

Anksčiau buvo skelbta, kad dėl traumos šį sezoną veikiausiai nebežais 214 cm ūgio Ognjenas Kuzmičius. Kuriam laikui dėl sužeidimo iš rikiuotės yra iškritęs ir 211 cm ūgio Anthony Randolphas.

„Real“ į šių vidurio puolėjų vietą pasikvietė 25-erių metų 221 cm ūgio Walterį Tavaresą. Praėjusią savaitę du mačus Eurolygoje sužaidęs centras vidutiniškai per 19 minučių pelnė po 9 taškus, atkovojo po 7,5 kamuolio ir rinko po 13,5 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Gustavo Ayon

Gustavo  Ayon
Gustavo  Ayon
MIN: 28.21
PTS: 11 (51.79%)
REB: 8
AS: 3.6
ST: 1.8
BS: 1.6
TO: 1.6
GM: 5