Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix
  • Cedi Osmanas ir Ante Žižičius prarado vietas po saule „Cavaliers“ gretose
  • Abu talentai buvo išsiųsti tobulintis į plėtojimosi lygą

Klivlando „Cavaliers“ komandos rotacijoje neįsitvirtinę Cedi Osmanas ir Ante Žižičius karjerą tęs antrinėje Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygoje. Ekipa oficialiai paskelbė, jog abu talentai žaidimo praktikos semsis Kantono „Charge“ ekipoje.

Cedi Osman

Cedi  Osman
Cedi  Osman
MIN: 5.01
PTS: 1.45 (57.14%)
REB: 0.91
AS: 0.18
ST: 0.09
BS: 0.09
TO: 0.18
GM: 11

Šiemet į elitinę krepšinio lygą persikėlęs Osmanas NBA sužaidė 11 rungtynių, o Žižičius – 6.

Pirmasis per 5 minutes vidutiniškai rinko po 1,5 taško ir atkovojo po 0,9 kamuolio, tuo metu antrasis aikštėje praleisdavo po 3 minutes, pelnė po 1,2 taško bei atkovojo po 1,2 kamuolio.

Žižičius šiemet jau spėjo debiutuoti „Charge“ gretose – jis lapkričio 20-osios rungtynėse per 28 minutes pelnė 14 taškų ir atkovojo 16 kamuolių.

Osmanas tai padaryti galės šiąnakt, kai Kantono ekipa susikaus su Long Ailando „Nets“.

Komentarai:
Cepkelis
Gaila kad zizic į cavs išsiųstas ir ten žaist neduoda. Celtic įdomiai isipaises būtų su Tatum ir brown. Jaunimas imtų viršų

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-25
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.