Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Jei aktyviai sekate kiekvieną savo mylimos komandos krepšininkų žingsnį, tai dar nereiškia, kad ta komanda nestebi jūsų. Tuo galėjo įsitikinti grupė „Golden State Warriors“ sirgalių Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV).

Pasak pranešimų, teisme atsidūrė byla, kurioje ieškovė LaTisha Satchell kaltina klubą šnipinėjimu. Skelbiama, kad tūkstančiai klubo mobiliosios programėlės vartotojų instaliuodami „Warriors“ programėlę įgalino ir prieeigą prie savo mikrofonų, taip asmeniniai minėtų klubo aistruolių pokalbiai buvo siunčiami į specialią duomenų bazę.

Tokiais būdais klubas siekė gauti finansinės naudos, parduodant atributiką ar bilietus į rungtynes. Manoma, kad klubas norėjo žinoti, kada sirgaliai lankosi su komanda susijusiose vietose ir kiek ilgai jie ten užsilieka.

Įrašuose mobiliuosiuose telefonuose buvo girdimi specialūs signalai, kurie siųsti minėtose vietose, o tokiu būdu klubas galėjo surinkti rūpimus duomenis.

„Warriors“ atstovai kol kas atsakomybės kratosi.

Komentarai:
Byron
Nuo kada žmogus kovojantis už savo teises vadinamas buku?! Su tokiu požiūriu dėl to ir gyvename šiknoje. Valdžia smaugia lietuvius vis naujais mokesčiais ir senus didindama, atlyginimu verslas nekelia, būtent dėl to, kad lietuviai nemoka kovoti už savo teises. Vat čia yra bukumas. Visoje vakarų europoje ir amerikoje jei kas negerai - iškart tūkstančiai ar net milijonai žmonių išeina į gatves, paduoti gali į teismą bet ką. Ir dažnai ten laimi teismus su milijoniniais ieškiniais. O lietuviams visada bus toli iki vakarų žmonių.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-28
-1
Atsakyti
.....
nera amerikoj tokio dalyko kas i teisma nebutu paduotas. iskepe katina mikrobangej bedziovindama - i teisma gamintoja, istrigo dantu sepetuko serelis dantis besivalant - i teisma sepetuku gamintoja, programa atlieka savo darba kam ir buvo sukurta - i teisma kurejus.
2017-11-27
+1
Atsakyti
Gsw
Pz Ir As Turiu Ta Programa Fanu, Tai Tipo Pinigus Lupa Bbz Nelabai Tykiu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-27
-7
Atsakyti
aa`
aha buki amerikieciai, tik jus visi cia tokie axujenai protingi...mato spraga ir pinigaujas, tai cia ne debiliskumas..nenustebciau jeigu ir laimetu byla su pora lemu..va tada galesit kniaukt kokie jie debilai
2017-11-27
+2
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Eilinis bandymas pasipinigaut... Nera net menkiausiu galimybiu laimet kazka. Gi isirasant ta programele duoda uzklausa ar pats duodi prieiga pri to ir ano, pati sutiko o dabar skundziasi. Jokiu sansu kazka prisiteist, visas tas snipinejimas vadinamas legalus nes pati sutiko su salygom isirasant programele :D Nebereikalo buki amerikonai, is kiekvieno absurdo bando centa isspaust teismais :D
2017-11-27
-2
Atsakyti
aga
LaTisha eiline pasipinigautoja , juk pati sutiko su salygom.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-27
+6
Atsakyti
ot tai problemike
pergyvena kad snipineja tam kad bilietus parduoti. Kai snipineja tam kad suvaryti avis i garda, visiem dzin. Sveiki atvyke i Orwell`o 1984uosius, i Huxley Brave New World`a
2017-11-27
+4
Atsakyti
kunigas
O cia tai rimta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-27
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
12,5
Pataiko: 12,5
Taiklumas: 39,6%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Stephen Curry