Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Nikola Mirotic

Nikola  Mirotic
Komanda: Chicago Bulls
Pozicija: PF, SF
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Podgorica, Juodkalnija

Nikolos Mirotičiaus ketvirtasis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezonas prasidėjo visiškai kitaip, nei aukštaūgis to tikėjosi. Naujojo sezono išvakarėse aukštaūgis susimušė su komandos draugu Bobby Portisu ir negali rungtyniauti iki šiol.

Moritičius gydosi veido kaulų lūžius ir tikisi jau artimiausiu metu išbėgti ant parketo. Kol kas ispanas lieja prakaitą individualiose treniruotėse, o tai palieka gerą įspūdį Čikagos „Bulls“ vyriausiajam treneriui Fredui Hoibergui.

„Niko dirba puikiai pastarosiomis savaitėmis. Jis gerina savo fizinę būseną ir sunkiai dirba salėje. Mes tikimės jo pagalbos jau greitu metu“, – teigė treneris Hoibergas.

Praėjus kelioms dienoms po muštynių Portisas viešai atsiprašė Mirotičiaus. „Pasielgiau blogai. Noriu viešai atsiprašyti Nikolos. Jaučiu, kad „Bulls“ organizacija, komandos draugai ir sirgaliai manimi nusivylė. Šis įvykis nėra tai, kas yra Bobby Portisas. Rašiau žinutes Nikolai, skambinau, bet jis man neatsakė“, – tuomet sakė aukštaūgis.

Visgi panašu, kad Mirotičius užkasti karo kirvio tikrai nežada ir su komandos draugu nebendrauja.

Skelbiama, kad Mirotičius su komanda jau savaitės pabaigoje gali skristi į Denverį, kur jų laukia akistata su „Nuggets“ krepšininkais.

Komentarai:
Olis
Taip reikia suprasti,kad NBA negalioja normalios valstybės teisiniai aktai.Jeigu taip gatvėje kas nors kam nors sulaužytų veido kaulus,tai teisumas garantuotas ir belangė.
2017-11-28
+6
Atsakyti
kunigas
Kazkas buvo rases - mergaite su barzda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-28
-2
Atsakyti
Visiems
Prie ko cia bobos? Myzniai jus laido riteriai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-28
+4
Atsakyti
...
įsižeidus princesė :D
2017-11-28
-1
Atsakyti
...
kaip kokia boba.. gavai i galva susitaikyk ir pamirsk, visiem pasitaiko, kazi kas butu jei jis pirmas butu uzmetes portisui irgi spyriotusi ar begtu atsiprasyt?
2017-11-27
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

44%
24,8
Pataiko: 24,8
Taiklumas: 44,0%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 34
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Robin Lopez