Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Memfio „Grizzlies“ ekipa atleido vyriausiąjį trenerį Davidą Fizdale'ą

  • Jo pareigas laikinai perims J. B. Bickerstaffas

  • „Grizzlies“ šiuo metu yra patyrę 8 pralaimėjimus paeiliui, o iš pastarųjų 13 susitikimų laimėjo vos du

  • Po paskutinių pralaimėtų rungtynių prieš „Nets“ savo nepasitenkinimą reiškė Marcas Gasolis

NBA pasaulį supurtė kiek netikėta žinia. ESPN praneša, jog Memfio „Grizzlies“ iš pareigų atleido vyriausiąjį ekipos strategą Davidą Fizdale‘ą, o laikinai komandos vairą perims asistento pareigas užimantis J. B. Bickerstaffas.

Šį sezoną metami tritaškiai

32%
9,2
Pataiko: 9,2
Taiklumas: 32,3%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Mike Conley

„Grizzlies“ ekipa šiuo metu yra patyrusi aštuonias nesėkmes iš eilės, o iš pastarųjų 13 rungtynių buvo laimėtos tik dvejos.

Išplatintame klubo pranešime Memfio klubo prezidentas Chrisas Wallace‘as teigė: „Po ilgų svarstymų nusprendžiau, jog komandoje reikalingi pokyčiai, norint judėti į priekį ir užtikrinti komandos bei visos organizacijos sėkmę šiame ir tolimesniuose sezonuose.“

Savo žodį tarė ir ekipos savininkas Robertas Pera: „Treneris Fizdale‘as atliko nenuilstamą darbą, jog pasiektų tai, ką pasiekė, ir mes jam už tai esame dėkingi. Išliekame susikoncentravę ties stabilia ir ilgalaike sėkme. Linkime jam ir jo šeimai geriausios kloties“, – teigė Pera.

Įdomu tai, jog po pastarojo pralaimėjimo 88:98 prieš Bruklino „Nets“ vienas komandos lyderių Marcas Gasolis atvirai išreiškė nepasitenkinimą tuo, jog nerungtyniavo ketvirtajame kėlinyje, nors rungtynės buvo itin atkaklios.

Panašus atvejis šį sezoną jau buvo Fynikso „Suns“ stovykloje, kai Ericas Bledsoe „Twitter“ tinkle pasidalino žinute teigdamas, jog nenori čia būti, o jau po poros dienų su darbu atsisveikino buvęs „Suns“ strategas Earlas Watsonas. Arizonos ekipa sezoną pradėjo 3 pralaimėjimais iš eilės ir to pakako, jog Watsonui būtų parodytos durys. Tiesa, po kurio laiko ekipą paliko ir pats krepšininkas.

„Grizzlies“ su 7 pergalėmis ir 12 pralaimėjimų Vakarų konferencijoje užima 12-ąją vietą.

Komentarai:
...
Pats laikas JV išsitraukt ballsus ir parodyt Raptorsų aklai valdžiai, jei nieko nemato tai gal pauostys bent ir supras
2017-11-28
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.